Les autoritats estatunidenques consideren que l'actriu Naya Rivera, una de les protagonistes de la sèrie Glee, hauria mort ofegada al llac on va desaparèixer dimecres passat. Així ho va anunciar dijous el policia Chris Dyer en roda de premsa. La primera jornada de cerca, que el cos defensa com a clau per a la investigació, no va donar resultats. Dyer va explicar també que l'operació de rescat és ara una operació de recuperació del cos.

L'actriu, que havia donat vida a Santana a la sèrie musical, havia passat el dia amb el seu fill al llac Piru, al nord de Los Angeles. Al migdia, va llogar un vaixell que va ser trobat, hores més tard, amb només l'infant a bord. El fill de Rivera va explicar que havia sortit a nedar amb la seva mare, però que ella «mai va sortir de l'aigua». Les tasques de cerca van començar immediatament, però la policia local va donar la veu d'alarma des del principi. La zona de la desaparició és plena de plantes i d'arbres, fet que dificulta l'operatiu, segons va explicar el sargent Kevin Donoghue.

Rivera va començar la seva carrera a principis dels 90, interpretant Hillary Winston a The Royal Family, de la CBS. Durant la dècada també va participar a Los vigilantes de la playa, Cosas de casa o El príncipe de Bel Air. Va ser al 2009 quan va fer-se coneguda a través de Glee, la comèdia musical de Fox.