17 de juliol de 2020
17.07.2020
Diari de Girona

Prensa Ibérica nomena Albert Sáez nou director de l'«Sport»

L'actual director d'«El Periódico de Catalunya» assumeix també el timó del diari esportiu i substitueix en el càrrec Ernest Folch

17.07.2020 | 01:02
D'esquerra a dreta, Albert Sáez, Javier Moll i Ernest Folch, ahir a la redacció de «Sport».

Prensa Ibérica ha nomenat Albert Sáez director del diari Sport, responsabilitat que exercirà en paral·lel a la direcció d' El Periódico de Catalunya, que va assumir el passat 25 de maig. El periodista barceloní substitueix en el càrrec Ernest Folch, que deixa la direcció per motius personals. «Pren el relleu un professional que té, entre les seves passions, dues que encaixen com anell al dit a aquesta responsabilitat: el periodisme i el barcelonisme», va assegurar Javier Moll, president de Prensa Ibérica, en l'acte de presa de possessió celebrat ahir al matí a la redacció de Sport.

Diari de Girona, aposta amb aquest nomenament per accelerar la transformació digital i la dimensió multimèdia de la capçalera –Sáez ha liderat en els últims temps el procés de digitalització al grup– i per estrènyer els vincles i les sinèrgies del diari esportiu tant amb El Periódico com amb la resta de capçaleres del grup.

Albert Sáez va apuntar en la seva intervenció al desafiament que representa «traslladar les fortaleses de Sport a l'entorn digital per arribar a nous públics, especialment joves, amb nous llenguatges i noves narratives».

Moll va recordar que «l'actualitat del Futbol Club Barcelona no s'entén sense la informació, l'anàlisi i l'opinió de Sport» i Sáez, per la seva banda, va reconèixer que «per a un barcelonista, dirigir aquest diari és alhora un repte i un honor». «El repte de ser fidel a una gran trajectòria i l'honor d'informar del Barça des de primera línia», va afegir.

Albert Sáez és a més membre del Comitè Editorial d' El Periódico de Catalunya i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt el març de 2010, després d'exercir durant dos anys com a president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans va ser director adjunt de l' Avui des de 1998 fins al 2006.

És doctor en periodisme i ha estat professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook