La presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, va explicar en la seva última compareixença parlamentària que a causa de les dificultats econòmiques que travessen, la continuïtat d'Esport3 passaria per fusionar-se amb el 33. Segons ha avançat Ara, el canal cultural podria deixar de compartir freqüència amb el Super3 i passaria a fer-ho amb l'esportiu. A més, la CCMA podria afegir continguts més de caire juvenil al canal infantil, com els que tenia el canal 3XL, a les franges de vespre i nit.

L'Esport3 és actualment el canal no local menys vist de la trentena llarga que emeten a Catalunya. Tan sols té una audiència del 0,2% i tampoc no té pressupost per comprar drets esportius que puguin acabar d'omplir la graella.

D'altra banda, el futur del programa El club de la mitjanit, que s'emetia per ràdio i televisió, fins que va deixar l'Esport3 per l'esclat de la pandèmia, també està en dubte. Per part de Catalunya Ràdio s'està avaluant deixar-lo de fer i ocupar aquella franja amb continguts no esportius que encara s'haurien d'escollir.