29 de juliol de 2020
29.07.2020
Diari de Girona

Netflix confirma un «spin-off» de la sèrie fantàstica «The Witcher»

Declan de Barra, guionista i productor de la versió original, és l'encarregat de dirigir i produir-ne la continuació

28.07.2020 | 23:40
Netflix confirma un «spin-off» de la sèrie fantàstica «The Witcher»

Netflix farà un spin-off de la seva sèrie original The Witcher, segons va anunciar ahir a través de les seves xarxes socials. The Witcher: Blood Origin seguirà l'univers de l'adaptació dels llibres d'Andrzej Sapkowski i dels videojocs homònims, que va ser un èxit de reproduccions quan es va estrenar l'any passat.

Declan de Barra, guionista i productor de la sèrie original, serà el creador i també productor de la nova seqüela. La idea li va sorgir al mateix De Barra, que confessa que «la primera vegada que vaig llegir els llibres, em va sorgir un dubte: com era el món èlfic abans de l'arribada dels humans?».

Així doncs, la producció explicarà la història de la civilització èlfica «abans de la seva caiguda». L'argument se situarà 1.200 anys abans del de la sèrie original. Abans de la «conjunció d'esferes» que va fer que els mons ficticis dels elfs, els humans i els monstres passessin a formar-ne un de sol.

Sapkowki s'ha mostrat content de veure com l'univers que ell va plantejar «s'estigui estenent» i espera que la nova sèrie «atregui més fans al món dels llibres».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook