01 de agost de 2020
01.08.2020
Diari de Girona

Filmin estrena el documental «Formentor, el mar de las palabras»

La producció repassa la història d'un hotel que va acollir artistes com Vargas Llosa, Audrey Hepburn, Chaplin o Grace Kelly.

31.07.2020 | 23:53
Filmin estrena el documental «Formentor, el mar de las palabras»

L'Atlàntida Film Fest acollirà demà dissabte 1 d'agost al Museu de Mallorca (Palma de Mallorca) l'estrena mundial de Formentor, el mar de las palabras, el nou documental dirigit pel guanyador del Premi Goya José Luis López-Linares, sobre l'emblemàtic hotel situat a la badia de Pollença. A continuació, estarà disponible a la plataforma Filmin durant tot el mes d'agost.

El documental, rodat l'any passat entre Espanya i l'Argentina, repassa la història d'aquest racó de la Mediterrània, que des que va ser fundat el 1929 anys pel poeta argentí Adan Diehl, ha estat punt de trobada i refugi de molts artistes del segle XX. En les seves habitacions s'hi han allotjat, entre d'altres, Audrey Hepburn, Charles Chaplin, Gary Cooper, Cary Grant, John Wayne, Anna Netrebko, Grace Kelly o Rainier de Mònaco, però sobretot escriptors i poetes com Camilo José Cela, Carlos Barral, Robert Graves o Mario Vargas Llosa, qui va escriure mentre estava allotjat a l'hotel una de les seves novel·les més recordades. L'escriptor participa del documental, juntament amb altres artistes com Ainhoa Arteta o el pianista Lang Lang.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook