La popular sèrie animada X-Men, que va aconseguir gran popularitat durant la dècada dels 90, ressuscitarà aviat amb una nova adaptació de la mà de Disney. Segons informa el portal ComicBook.com, les negociacions es troben molt avançades i la producció es podria veure a través de la plataforma Disney +.

«Hem tingut converses», ha explicat Larry Houston, director i productor de la sèrie original, segons el citat portal. «Ara els toca a ells prendre la decisió, però els hem fet saber que tots estem disponibles per al que vulguin fer en el futur», ha afegit Houston. «Podríem fer un episodi especial o cinc parts. El que sigui que volguessin fer si tinguéssim a tot l'equip original. Per això sí sortiria de la jubilació», ha explicat.

Estrenada el 1992, X-Men és sens dubte un dels productes més reeixits de la factoria Marvel. Al llarg de la dècada dels 90 es van emetre un total de 6 episodis de la sèrie basada en els còmics creats per Stan Lee i Jack Kirby. La trama se centra en Jubilee, una adolescent que descobreix de sobte que té poders extraordinaris i a partir d'aquí comença a formar part de tota una generació de mutants.

La història dels X-Men també ha arribat a la gran pantalla amb diverses adaptacions, la primera de les quals, estrenada l'any 2000 i dirigida per Bryan Singer i la última, Dark Phoenix, dirigida per Simon Kinberg, estrenada el 2019.