13 de agost de 2020
13.08.2020
Diari de Girona

TV3 comença a rodar la pel·lícula «El ventre del mar» a Mallorca

Dirigida i escrita per Agustí Villaronga, s'inspira en el mateix naufragi que el quadre de Géricault

12.08.2020 | 23:27
Oscar Kapoya, Roger Casamajor i Agustí Villaronga.

TV3 ha començar el rodatge a Mallorca d' El ventre del mar, la nova pel·lícula d'Agustí Villaronga. El film s'inspira en un text d'Alessandro Baricco i estarà protagonitzat per Roger Casamajor, Oscar Kapoya i Muminu Diallo. La producció va a càrrec de Testamento i La Perifèrica Produccions, i, a més de TV3, també hi participa el canal balear IB3.

La pel·lícula es basa en fets reals i estarà escrita també per Villaronga. Segons explica, el cinesta va inspirar-se en la novel·la Oceà mar, de l'escriptor italià Alessandro Baricco. L'argument gira entorn de l'horror que viuen durant dies 147 homes confinats en un rai a la deriva enmig del mar. Aquest naufragi també va servir d'inspiració pel pintor francès Théodore Géricault en el famós llenç El rai de la Medusa, conservat al Museu del Louvre.

Els protagonistes de la cinta representen dos punts de vista oposats a l'hora d'enfrontar-se al naufragi: un oficial i un mariner, interpretats pels actors Roger Casamajor i Oscar Kapoya. L'actriu mallorquina Muminu Diallo interpretarà el paper de Therèse.


El rodatge, que durarà fins al dia 23, es fa en diverses localitzacions de Mallorca i del mar Mediterrani. El projecte, que inicialment havia de ser una obra de teatre, tractarà, de forma indirecta, els moviments migratoris dels refugiats d'aquest mateix mar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook