Antidisturbios s'estrenarà a Movistar + el divendres 16 d'octubre. La sèrie passarà abans pel Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià (del 18 al 26 de setembre) on es farà la seva estrena mundial a la Secció Oficial que, per primera vegada en la història del certamen, presentarà una sèrie completa.

Creada pel nominat a l'Oscar Rodrigo Sorogoyen i Isabel Peña, i escrita per ells mateixos al costat d'Eduardo Villanueva, Antidisturbios és una sèrie policíaca que combina l'acció amb la construcció del retrat humà dels seus protagonistes. La sèrie comptarà amb 6 episodis de 50 minuts cadascun.

La ficció està protagonitzada per Vicky Luengo, que fa el paper de la Laia, una agent d'Afers Interns encarregada de la investigació als sis policies antiavalots del «Puma 93», interpretats per Raúl Arévalo, Àlex García, Hovik Keuchkerian, Roberto Álamo, Raúl Prieto i Patrick Criado.

L'argument gira entorn a sis antiavalots que executen un desnonament al centre de Madrid que es complica i on un home acaba morint. Un equip d'investifació s'encarregarà dels fets i els sis antiavalots s'enfrontaran a una acusació d'homicidi imprudent. El grup d'agents buscarà una sortida pel seu compte que acaba separant-los i, finalment, complicant encara més la situació. La Laia, una de les investigadores, descobrirà que hi ha més casos.