20 de setembre de 2020
20.09.2020
Diari de Girona

TV3 dedica un especial a la tornada a les aules en plena fase de rebrot

Raquel Sans presenta el programa, que buscarà totes les respostes de la mà de diversos experts

19.09.2020 | 23:55
Raquel Sans presenta l'especial informatiu d'aquesta nit.

TV3 emetrà aquesta nit, a partir de les 22.05 h, El curs de la Covid-19, un especial informatiu de dues hores de durada, codirigit i presentat per Raquel Sans, que analitzarà els diversos factors que han marcat l'arrancada del curs escolar 2020-2021, amb relació a la covid-19 i totes les qüestions que queden per resoldre. Els experts que participaran a la primera part del programa són: el director general de Centres Públics del Departament d'Educació, Josep González Cambray, i el director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut, Marc Ramentol.

La segona part del programa abordarà la gran quantitat de dubtes que han sorgit amb relació a la conjunció entre necessitats de salut i educació durant aquesta primera setmana per part de pares, mares, alumnes i mestres. D'aquesta manera, es tractaran qüestions com ara la detecció dels símptomes, el dia a dia d'una quarantena, el seguiment del curs a distància, el tractament de les patologies derivades del confinament i altres addiccions, l'ús de mascaretes o l'atenció emocional en totes aquestes situacions.

A més, visitaran el plató el doctor Pere Soler, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, i Montse Dolz, cap de la Unitat de Salut Mental de l'hospital Sant Joan de Déu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit