Un jutjat mercantil de Barcelona ha permès que el programa Pasapalabra d'Antena 3 segueixi emetent l'última prova del programa, coneguda popularment com El Rosco, mentre resol una nova demanda per drets sobre el concurs presentada per una societat holandesa. En un acte, el titular del jutjat mercantil número 8 de Barcelona ha desestimat les mesures cautelars sol·licitades per la societat holandesa MC & F Broadcasting Production and Distribution CV contra les companyies Atresmedia i ITV, en què exigia el cessament de l'emissió de la prova.

MC & F ha demanat aquestes mesures cautelars en el marc de la demanda que ha presentat perquè es reconeguin els seus drets de propietat intel·lectual sobre El Rosco, prova en la qual els concursants han d'encertar una paraula començada per cada lletra de l'abecedari, a partir de la seva definició.

Pasapalabra ja va ser objecte d'un altre litigi judicial que es va tancar a l'octubre del 2019, després de nou anys als tribunals, quan el Suprem va obligar Telecinco a cancel·lar el concurs, en perdre el litigi que mantenia amb ITV.