El rodatge de la sèrie Els hereus de la terra, la continuació de la sèrie de ficció La catedral del mar, ja ha començat. Aquesta nova coproducció catalana consta de vuit capítols de cinquanta minuts i està basada en el llibre d'Ildefonso Falcones, sota la direcció de Jordi Frades. La producció compta amb els protagonistes Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, Michelle Jenner, Maria Rodríguez, Pere Arquillué, Manel Sans, Mercedes León, Bruna Cusí i Natàlia Sánchez, entre d'altres.

Els hereus de la terra és la continuació de La catedral del mar, que es va estrenar el 27 d'agost del 2018 a TV3. Va obtenir un gran èxit d'audiència, va liderar la seva franja amb contundència tots els dies d'emissió i va obtenir una mitjana de 476.000 espectadors i una quota de pantalla del 19,1%.

Situada a la Barcelona de la baixa edat mitjana, el 1387, la sèrie explica la història d'Hugo Llor, un noiet de dotze anys que passa la major part del temps al carrer somiant convertir-se en un artesà constructor de vaixells. La vida d'Hugo no serà fàcil, perquè és un noi molt solitari i la seva mare es veu obligada a allunyar-se d'ell, però compta amb el suport i la protecció d'un ancià molt respectat, Arnau Estanyol.

«La sèrie és la història d'aquests dos homes, de les seves complexes relacions i de les dones que estimaran», assenyalen des de la cadena pública.

Els hereus de la terra és una coproducció de Diagonal TV, Netflix, Televisió de Catalunya i Atresmedia, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

Aquesta nova producció s'estrenarà exclusivament a Netflix mundialment durant dotze mesos, després dels quals també estarà disponible per a Atresmedia i Televisió de Catalunya durant tres mesos, ha confirmat la plataforma de vídeo en un comunicat.