Anna Allen, l'actriu que va donar vida al personatge de Marta Altamira durant més de quaranta episodis, torna a Cuéntame cómo pasó. Segons va fer oficial ahir Televisió Espanyola, l'actriu saltenca es reincorpora a l'elenc de la veterana ficció en la que serà la 21a temporada, que té previst estrenar-se a principis de l'any vinent. L'actriu, que el 2015 va protagonitzar un sonat escàndol després que sortís a la llum que havia inventat una emergent trajectòria a Hollywood, amb intervencions en sèries com Big Bang Theory, torna a la sèrie amb la qual es va donar conèixer al gran públic.

Allen va debutar a Cuéntame cómo pasó en el vuitè episodi de la primera temporada, el novembre de 2001, quan Marta conèixer a Toni a la carrera de Dret. Una relació molt vinculada a les seves inquietuds polítiques que involucraria la parella sentimental a manifestacions i reunions il·legals per defensar els seus ideals. Després de trencar la seva relació, el camí de tots dos s'ha creuat en nombroses ocasions, l'última vegada en la desena temporada de la sèrie, emesa el 2008.

El retorn del personatge de Marta Altamira al barri de San Genaro suposarà un important canvi en el si de la família Alcántara. El personatge arriba a Espanya després de separar-se del seu marit a França.