08 de febrer de 2021
08.02.2021
Diari de Girona

Iñaki Williams sobre un discurs Abascal: «Si et digués el que penso tindria un problema»

El jugador de l'Athletic de Bilbao critica el discurs racista de Vox al programa de La Sexta «Salvados»

08.02.2021 | 17:28
Iñaki Williams sobre un discurs Abascal: «Si et digués el que penso tindria un problema»

L'últim programa de Salvados de la Sexta va analitzar el racisme, i per fer-ho va parlar amb el futbolista basc Iñaki Williams, de pares ghanesos, o Sitapha Savané, exjugador de Bàsquet d'origen senegalès.

Fernando González, més conegut com «Gonzo», presentador del programa, va mostrar als dos esportistes imatges d'un míting d'Abascal parlant en contra de la immigració il·legal, on assegurava que eren joves amb «millor forma física» i que «no son refugiats, son invasors promoguts per les elits».

«Si et digués el que penso realment d'aquest discurs tindria un problema» va respondre el futbolista de l'Athletic de Bilbao, i va afegir que esperava «que la gent no faci cas a aquestes bajanades».Savané tampoc es va quedar callat davant les paraules del líder de Vox, i va afirmar que aquest discurs «és molt perillós perquè justament s'aprofita de les males situacions». L'exjugador del Joventut afegia que amb aquests discursos «aconsegueix reclutar a persones que diuen que és culpa d'aquests i es criminalitza als immigrants, justament els que menys culpa tenen».

Els dos jugadors van relatar alguns dels episodis racistes que han hagut de patir durant la seva carrera esportiva.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook