Un dia després d'anunciar la seva dimissió de l'Executiva de Ciutadans, Toni Cantó ha rebut diverses ofertes de treball. L'excoordinador del partit taronja a la Comunitat Valenciana estudia incorporar-se com a col·laborador a l'equip de 'Todo es mentira', segons ell mateix ha reconegut aquest dimarts en una entrevista amb Risto Mejide.

Cantó, que ha explicat que vol "desconnectar per descansar i tancar ferides" durant una temporada, ha confirmat que li han arribat ofertes de diverses productores de televisió. "En cap illa ni res per l'estil", ha dit entre rialles, descartant així la seva participació a 'Supervivientes'.

Risto Mejide ha reconegut en directe que La Fàbrica de la Tele, responsable de 'Todo es mentira', és una de les productores que estan temptant a l'expolític de la formació taronja: "Som nosaltres. Una de les ofertes ve d'aquesta casa, d'aquesta cadena i d'aquest programa".

"Des d'aquí vull formalitzar l'oferta perquè vinguis com a tertulià quan tu vulguis", ha llançat el presentador. "Vull que em concretis una cosa. Vull saber qui serà el meu cap, si tu o Marta Flich. Ella ha estat a les meves ordres en el passat i vull saber si ara canviaran els rols", ha fet broma Cantó després d'escoltar Risto.

"Jo crec que la Marta", ha contestat el presentador de 'Todo es mentira', mentre que la seva companya, per al·lusions, es mostrava a favor d'això. "Vinga, iniciem la negociació", ha finalitzat Toni Cantó, que podria incorporar-se a l'equip de 'Todo es mentira' en les pròximes setmanes.