Una tardor i un hivern plujós han permès reomplir els embassaments de les comarques gironines. Fins ara el pantà de Boadella havia estat el gran perjudicat, ja que, segons els experts de la zona, aquest només s'omple quan bufen llevantades. El ferotge temporal de l'última setmana de l'any va portar infinites destrosses a tot el litoral de la Costa Brava i a l'interior. Val a dir, però, que aquesta llevantada va servir perquè el pantà de Boadella passés d'estar al 22,03% de la seva capacitat, el 24 de desembre, al 43,9% que actualment llueix. D'altra banda, Sau va créixer un 12% i Susqueda, un 6% més.

D'aquesta manera, i segons les dades que va facilitar l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Boadella va aconseguir doblar l'aigua que tenia emmagatzemada al pantà en una sols una setmana. De fet, les dades de fa un any indiquen que aleshores l'embassament estava al 25,77 de la seva capacitat. Una xifra similar als dies abans del temporal. I un percentatge similar al les xifres dels darrers cinc anys. En hectòmetres cúbics Boadella ha passat dels 13,6 hm3 als 26, 83 dels 61,10 que té de capacitat màxima. Per tant, actualment, el pantà de Boadella es troba inusualment per sobre de la seva mitjana històrica.

Sau ha estat l'altre pantà que s'ha beneficiat de la llevantada dels darrers dies del 2008. En concret, les xifres diuen que l'embassament estava al 51,09% els dies previs a les festes de Nadal, mentre que passat el cap d'any, el percentatge que ha mesurat l'ACA afirma que es troba al 63,44% de la seva capacitat. Unes xifres, inclús, superiors a les de fa un any, quan el pantà est trobava en un alarmant 20,27%. Actualment Sau té 84,43 dels 165,26 hectòmetres cúbics de capacitat.

El tercer, en aquesta llista, és Susqueda. El pantà estava al 30,38% de la capacitat fa un any. Si bé les pluges dels últims mesos de l'any el van omplir fins al 72,65%, un cop passat el temporal es troba al 78,61%. El temporal ha causat milions d'euros en danys materials però també ha portat l'aigua a les comarques gironines.