Segons aquest registre del territori sanitari de Girona s'observa que quan es tracta dels càncers infantils, la majoria dels casos (més de la meitat) es resumeixen amb dos localitzacions principals: la leucèmia i el càncer de cervell i del sistema nerviós central (SNC). Tant pel que fa a nens com a nenes (menors de 14 anys) la malaltia que ocupa el primer lloc són les leucèmies -enteses totes en un sol bloc- amb un total de 41 nous casos detectats en un període de deu anys (1994-2004).

El càncer de cervell i SNC és el segon tipus de tumor més freqüent en infants també en tots dos sexes i amb unes xifres semblans (igual que en el cas anterior). Durant el mateix període van incloure's al registre un total de 26 incidències noves.

De totes maneres, és important fer una pausa i desglossar aquestes incidències per franges d'edats. Fet això, el CanGir revela que la majoria d'aquests dos càncers exposats són detectats durant els primers anys de vida dels nascuts. Seguint la Classificació Internacional de Càncer durant la Infància, s'observa que durant un període més ampli, en aquest cas de 20 anys (1983-2002) a tot Girona hi va haver 268 diagnòstics positius de càncer, dels quals gairebé un 28% (gairebé casos nous per any, pertanyien a tumors de leucèmia, mentre que més d'un 25% ho eren de SNC. La majoria d'aquests casos van ser detectats en criatures d'entre 0 i 4 anys. Tot i que la taxa d'incidència tendeix a la baixa durant els propers deu anys de vida, cal dir que en cada interval es redueix aproximadament a la meitat, però malgrat tumors puntuals, en la resta de casos la xifra no queda minimitzada a zero.

Recuperant els 268 tumors esmentats anteriorment i tenint en compte que aquests van ser registrats a llarg de vint anys, s'obté una incidència d'altes noves per càncer al registre gironí que supera els tretze casos l'any.