La Tatiana ha estat allotjada a Lloret de Mar les dues últimes setmanes. Ara agafa el vol de retorn cap a Rússia des de l'aeroport de Girona, aprofitant la línia directa amb la capital del seu país.

És la primera vegada que visita les comarques gironines?

Sí, aquesta és la primera ocasió de la meva vida en què visito Girona i els seus voltants. Vaig decidir passar les vacances d'estiu per aquesta zona perquè un amic em va recomanar el territori. Ell va estar per aquí l'any passat i també li va agradar molt. Per això m'ho va recomanar!

Què ha pogut veure a llarg del viatge?

S'ha de dir que la major part del temps l'he passat a Lloret de Mar, que és on està situat l'hotel en el qual m'he allotjat. Tot i això, també he visitat Girona un parell de dies i he anat fins a Barcelona. Allà em van sorprendre molt els edificis i l'arquitectura de Gaudí, especialment la Sagrada Família i el Parc Güell.

Quines altres ciutats o pobles ha visitat?

També he tingut temps d'anar a Tossa de Mar, que em va agradar molt. A més, he aprofitat el viatge per visitar França ja que, fins ara, tampoc havia visitat aquest país. Tot i això, em quedaria amb la Costa Brava i sobretot les seves platges, que són magnífiques!