Al ple extraordinari de pressupostos va seguir un altre d'ordinari que va acabar amb un primer enfrontament entre la portaveu del PSC, Pia Bosch, i el president de la Diputació, Jaume Torramadé. La socialista va demanar al president que corregís la decisió d'acomiadar el gerent del Consorci de la Costa Brava, Manel Serra, perquè -des del seu punt de vista- es va dur a terme amb una sèrie d'incorreccions que perjudiquen "el bon nom i la imatge pública" de l'organisme provincial. Pia Bosch va demanar explicacions a ?Tor?ramadé per haver pres la decisió "d'una manera tan fulminant", va denunciar que s'havien incomplert els estatuts del Consorci, va lamentar que es perdessin les formes amb accions com canviar el pany de la seu de l'ens i va retreure que no s'informés prèviament els ajuntaments implicats, als quals va assegurar que s'ha perjudicat.

El president de la Diputació va replicar Pia Bosch defensant la legalitat de la mesura i recordant que va delegar les seves competències en el Consorci de la Costa Brava a un alcalde. Jaume Torramadé va defensar la legalitat de l'acomiadament de Serra, una possibilitat prevista davant un canvi de govern que -com ha estat el cas- consideri que cal contractar una altra persona amb "un perfil" més adequat.

La discussió es va remuntar a la primera contractació de Serra, fa 28 anys, de quan Pia Bosch va dir que han desaparegut els llibres d'actes que n'haurien de donar fe. El secretari de la Diputació va intervenir per confirmar la desaparició d'aquests volums -que en el seu moment va denunciar- però va aclarir que sí que existeixen les primeres còpies manuscrites, el contingut de les quals va detallar. p.t.v. girona