Som conscients de com pot ser d'avorrit estar en un cotxe tancat durant diverses hores sense res més que fer que mirar per la finestra, sobretot si portes nens petits amb tu, que es cansen encara més ràpid que els adults.

Tingues paciència i gaudeix de jocs tradicionals amb ells aquest estiu perquè el trajecte es faci molt més amè. Això sí, aposta pel clàssic i no tant per les consoles portàtils o pel·lícules, perquè aquí poden entrar altres factors com el mareig o l'addicció.

5 jocs per gaudir amb els teus fills en un viatge amb cotxe:

  • "Veig, veig". Tots sabem jugar-hi, oi? Penses en un objecte que estiguis veient dins del cotxe o fora, a la carretera, i dones pistes.
  • "Parell o imparell". Consisteix a mirar les matrícules i mirar el darrer número. Si és parell, ho diu un petit. Si és imparell, ho diu un altre. Guanya el primer que arribi a una determinada xifra.
  • "Caça de lletres". És un joc divertidíssim si aprenen l'abecedari. Buscar objectes que comencin amb cada lletra i anar-ho dient en veu alta. També entreté els més grans de la casa.
  • "Pedra, paper o tisora". Això sí, només per als que se situïn al seient del darrere per evitar distraccions al conductor.
  • "Paraules encadenades". Un jugador comença amb una paraula, i el següent ha de començar amb una paraula que comenci amb la darrera síl·laba de l'anterior.