Entre els acords presos pel Consell de Govern, l´òrgan de govern ordinari de la institució universitària, destaca l´aprovació de les memòries dels graus en Arts Escèniques, i en Nutrició i Dietètica, per tal que siguin implantats el curs 2012-2013, i que s´impartiran, a l´Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM) i a l´Escola Universitària de la Salut i l´Esport (EUSES), respectivament, ambdues amb seu al municipi de Salt.

Així mateix, ha aprovat el calendari d´eleccions a Claustre Universitari, que es convocaran el 25 de gener, i que es realitzaran mitjançant votació electrònica del 12 al 14 de març de 2012.

Finalment, el Consell de Govern ha aprovat dos informes al Consell Social. El primer, relatiu a la convocatòria de 19 beques predoctorals de recerca UdG 2012, compreses en el Programa d´ajuts per a investigadors en formació 2011-2014, que permetran anar incrementant el nombre de tesis doctorals i que aquestes es desenvolupin en condicions adequades. Aquests programa es desenvolupa en el marc de la política activa de captació, retenció i mobilitat de talent investigador. Aquesta convocatòria s´estructura en una fase de beca (12 mesos) i una segona de contracte laboral en pràctiques (24 mesos).

El segon informe al Consell Social fa referència a la planificació econòmica plurianual per al període 2011-2014, d´acord amb els paràmetres i especificacions de l´escenari de finançament fixats per la Generalitat de Catalunya. El resultat global d´aquesta planificació fins a 2014 presenta una situació d´equilibri pressupostari, malgrat que per a l´exercici 2011 es preveu un dèficit de 5 M d´euros que ha de ser compensat amb romanents genèrics positius. Aquest dèficit és conseqüència del decrement de 9´5 M d´euros de la subvenció corrent de la Generalitat comunicat a mitjan 2011, i el fet que les mesures previstes en el Pla de sostenibilitat econòmica s´estan implantant progressivament des de la seva activació.