"Els ànims estan bé però tenim ganes que arribi el partit de diumenge contra el Tenerife per solucionar els errors. Volem gua?nyar per deixar enrere aquesta mala dinàmica de resultats". Així s'expressava ahir el director esportiu del Llagostera, i segon entrenador, Oriol Alsina, al final de l'entrenament matinal a Palafrugell, on el seu equip es va desfer del filial per 4-1. Després de la desfeta sense pal·liatius a Alcorcón, el cos tècnic va optar per donar festa a la plantilla diumenge i dilluns. Ahir va ser l'hora de tornar a la feina. Els tècnics van tenir una breu xerrada amb els futbolistes per analitzar la situació i, tot seguit, van disputar l'amistós contra el Llagostera B.

Alsina admet que "han passat tres partits des del canvi a la banqueta i arrosseguem un endarreriment important, però segur que el canvi es veurà i donarà resultat perquè estem treballant moltíssim, amb dobles sessions, i els futbolistes s'estan mentalitzant que s'ha de competir al màxim nivell per tirar endavant els partits". Preguntat per si la visita del Tenerife d'aquest diumenge era una "final" per al conjunt gironí, el director esportiu va assenyalar que "per nosaltres tots els partits són igual de difícils. El Tenerife hauria d'estar molt més amunt a la classificació perquè té molt bons jugadors, però no és cap final i sí tres punts molt importants. Esperem que les finals arribin més endavant i les puguem guanyar".

Ahir a la tarda Alcalá, Perea, René i Ríos Reina van visitar els alumnes de Primària de l'escola Vila-Romà de Palamós, en un acte inclòs a la campanya que el club va encetar dilluns a Llagostera i que pretén promocionar-se entre els més menuts. En aquest sentit Alsina espera que aquesta mena d'iniciatives permetin ampliar la mitjana d'espectadors al Nou Estadi Palamós-Costa Brava: "El club ha engegat una acció als col·legis de la zona per convidar molts nens i nenes al camp. Evidentment si ve molta gent a veure el Tenerife ens ajudaran a aconseguir la victòria", va destacar.

Sobre el seu retorn a la banqueta, Oriol Alsina va apuntar que "he passat deu anys i aquest és l'onzè a les banquetes i no és res de nou per a mi. En principi no estava previst tornar-ni però per les circumstàncies he hagut de fer-ho i ara estic molt il·lusionat i amb moltes ganes de competir i fer-ho bé per treure l'equip de baix".

Els blaugrana s'han concentrat en el duel contra el Tenerife de diumenge i no miren més enllà del calendari. I és que els propers rivals són temibles: després de jugar contra el conjunt canari, s'ha de visitar l'Sporting i rebre el Betis.