El Llagostera vol donar continnuïtat a la victòria contra el Tenerife de diumenge passat a Palamós. El vestidor veu el triomf com un punt d'inflexió que ha alliberat l'equip d'una pressió angoixant que els va dur a encadenar set jornades sense guanyar. Tanmateix no serà gens fàcil mantenir la bona dinàmica oferta contra els canaris. I és que dissabte, els llagosterencs visiten un dels camps més complicats de la categoria com és el Molinón per enfrontar-se un Sporting que passa per un moment de forma espectacular. Els asturians són l'únic equip que encara no coneix la derrota després de tretze jornades. El partit, sense cap mena de dubte, serà molt especial per al defensa del Llagostera, Jorge García. El central, consolidat a l'onze titular des de fa sis jornades, tornarà dissabte a casa seva en enfrontar-se al club on es va formar. "Per a mi és el partit més emotiu de l'any". assegura un Jorge García que va entrar a l'Sporting amb 11 anys i no en va sortir definitivament fins als 26 per fitxar pel Múrcia.

L'Sporting és una religió a Gijón i Jorge i el seu germà bessó Alejandro, de ben petits van entrar a l'escola del cub asturià a Mareo. Mica en mica, des d'alevins van anar cremant etapes fins arribar tots dos al primer equip. Jorge era un central ràpid al tall i contundent mentre que Alejandro era porter. Ambdòs yogurines van coincidir a la plantilla del primer equip asturià les temporades 2005-06 i 2006-07 però tan sols ho van fer en un mateix partit en cinc ocasions. Els seus camins es van separar i tots dos van haver-se de guanyar les garrofes lluny del Molinón. Jorge, després de passar per Tarragona, Múrcia i Lugo ha aterrat aquest curs a Llagostera. De la seva banda, Alejandro, es va enfrontar als gironins el curs passat amb el Racing de Santander al "play-off" i actualment juga en un altre rival conegut del Llagostera, l'Avilés de Josu Uribe.

Amb 125 partits de blanc-i-vermell, 17 dels quals a Primera, Jorge García arraconarà els sentiments dissabte. El jugador blaugrana s'enfrontarà al seu exequip per tercer cop. Això sí, serà el primer cop que a la banqueta local hi hagi el seu ídol de la infància: Abelardo Fernández. "Estan molt bé. A l'estiu no van poder fitxar pel tema del límit salarial i van recórrer al planter. Abelardo no es va queixar i va apostar cegamet pels nanos. Tenen qualitat i projecció però pocs esperaven que estiguessin tan forts aquests primers mesos", explica Jorge García. De tota manera, l'Sporting, per molta ratxa d'imbatibilitat que dugui no espanta el Llagostera. "Som molts equips a un partit. Si guanyem a Gijón sortirem del descens i això ens donarà encara més confiança", diu. L'asturià confessa que està molt a gust a Llagostera, un club que l'ha sorprès "per bé". "No ens manca de res. Cobrem puntuals i ens tracten de meravella. Està creixent molt", diu.