Per primera vegada l'afició del Llagostera va poder celebrar una victòria al Nou Estadi Palamós-Costa Brava. El 2-0 contra el Leganés va ser a porta tancada i el triomf d'ahir contra el Tenerife pel mateix resultat va dur l'alegria a la grada i al vestidor. Lluís Carrillo va admetre que aquest triomf "és la glòria" però a la vegada va recordar que "seguim a baix i encara ens falta molta pedra per picar".

L'entrenador dels blaugrana va recordar que "a la prèvia ja vam dir que calia fer-nos forts en defensa però anant a buscar la victòria. Al final l'estratègia ha acabat sent clau amb els xuts de falta de Pitu, tot i que el triomf arriba per la suma d'una sèrie de circumstàncies". Lluís Carrillo va destacar que "cada setmana estudiem molt bé el rival, tot i que fins ara no havíem encertat la tecla per fer-li mal. El partit contra el Tenerife es recordarà pels gols de Pitu, però jo també vull destacar el treball defensiu, la lluita constant i l'empenta de l'equip fins al minut 95. Aquest és el Llagostera que volem veure".

En aquest sentit va subratllar que "nosaltres, l'actual cos tècnic, volíem competitivitat, que l'equip sortís a lluitar totes les pilotes, i ho hem aconseguit. Aquesta victòria ens farà agafar confiança i també provocarà que els futbolistes creguin en nosaltres, en la nostra forma de treballar, cosa que ens anirà bé per afrontar els propers partits contra l'Sporting i el Betis".

Carrillo va insistir en el plantejament ofensiu del Llagostera indicant que "hem anat sempre a buscar el partit i la prova és que a la segona part, amb l'empat a zero, hem tret un pivot com Jordi López per donar entrada a Pitu, que té un perfil més ofensiu. Després amb l'1-0, havíem d'aferrar la defensa i per això hem aturat el canvi de Sergio León, que estava previst amb l'empat a zero". El tècnic també va parlar del canvi en la porteria, amb l'entrada de Moragón per un René que en els últims partits no havia estat gaire fi. Va ser diplomàtic: "Tenim dos grans porters, estem contents amb la feina de René, però els tècnics hem considerat que avui havia de jugar Moragón".

Jordi López, baixa a Gijón

En el partit d'ahir el migcampista Jordi López va veure la cinquena targeta groga i serà baixa notable dissabte que ve al camp de l'Sporting de Gijón (18.00). Els asturians, quarts classificats, són l'únic equip de la categoria que no ha perdut cap partit després de 13 jornades. Després d'aquesta dura sortida el Llagostera té un altre difícil compromís: rebre el Betis al Nou Estadi.