Rubén Castro va ser clau en la victòria del Betis a Montilivi fa un parell de mesos (va marcar l'1-1 i l'1-3) i ho va tornar a ser ahir a Palamós obrint el marcador en la visita al Llagostera. El davanter sempre mulla, sobretot si al davant hi té equips gironins.

Castro va igualar amb la seva diana d'ahir al Nou Estadi Manuel Domínguez com a màxim golejador històric del club sevillà. Era el seu gol número 94 en partit oficial amb la samarreta verdiblanca.

Manuel Domínguez Sánchez, mort el 1998, va ser un futbolista càntabre que va militar en dues etapes al Betis, primer entre els anys 1945 i 47, a Segona Divisió, i posteriorment entre 1950 i 53, a Tercera, i va fer 94 gols en cinc campanyes.

Rubén Castro també compleix la seva cinquena temporada al Betis, al qual va arribar el 2010 procedent del Deportivo de la Corunya quan l'equip bètic militava a Segona, i va contribuir a l'ascens amb 27 gols, en una campanya en la qual també en va fer cinc en Copa del Rei.

En les tres últimes temporades en què el Betis ha jugat a Primera, Castro va fer 16, 18 i 10 gols, respectivament, i a més també va sumar quatre gols a la Copa i dos més a la Lliga Europa. De retorn a Segona i amb 33 anys, en l'actual temporada, Rubén Castro s'ha erigit en el màxim realitzador de la categoria: 11 gols en 15 jornades.