El Llagostera llueix el disseny de samarreta que el Barça podria adoptar la temporada que ve, amb ratlles blaugrana horitzontals, des de fa vuit temporades. Els gironins van estrenar aquest disseny la campanya 2006/07, quan van debutar a Regional Preferent, i des d'aleshores l'han mantingut a mesura que han anat pujant categories fins arribar a l'actual, la Segona A. Al club, la possibilitat que el Barça i Nike els adoptin el disseny no els preocupa gaire. Ahir la presidenta, Isabel Tarragó, explicava que "nosaltres anem així des de fa temps i si ara ells també hi volen anar, doncs perfecte". Diverses marques han subministrat aquests anys la roba al Llagostera. L'actual és de la firma catalana Gedo, amb seu a Rubí.

La informació avançada dimarts pel diari Sport sobre el nou disseny de la samarreta del Barça per a la propera temporada 2015/16 ha aixecat controvèrsia entre els seguidors. Si el club confirmés que aquest és el disseny escollit, seria la primera vegada en 115 anys d'història que es canvien les franges verticals per unes d'horitzontals. I això converteix la nova samarreta en un calc del disseny que llueix el club del Gironès des de fa vuit temporades, precisament en una de les primeres decisions de Tarragó. "Vam decidir apostar per les franges blaugrana en horitzontal per innovar", explicava ahir la presidenta, que de moment no preveu que el disseny canviï en el futur. Ja a Preferent, per tant, el Llagostera va fer un pas per "modernitzar-se i posar-se al dia", canviant un disseny on es prioritzava el blau tant a la samarreta com en els pantalons, per un altre de molt més trencador.

L'actual disseny de l'equip del Gironès inclou quatre franges horitzontals grana per sobre de la samarreta blava. En una màniga els jugadors hi llueixen la senyera, que segons el model revelat per l'Sport, en la nova equipació del Barça aniria a la part posterior del coll. La samarreta del Llagostera està a la venda al web del club per només 25 euros.

Segons la informació del diari barceloní, en la reunió amb Nike en la qual el president Josep Maria Bartomeu va donar conformitat a la proposta només hi eren el vicepresident econòmic, Javier Faus, i el diretor general, Antoni Rossich, cosa que ha generat malestar entre la resta de directius.