El Llagostera ha encaixat una dolorosa derrota aquesta tarda a Sòria, sota una intensa nevada. En un partit molt seriós, els blaugranes han aconseguit avançar-se gràcies a un gol de cap d'Alcalá a la sortida d'un corner al minut 69, poc després que els gironins s'haguessin quedat amb un home menys per l'expulsió de Diego Rivas per doble amonestació. Amb el marcador a favor i tot i la inferioritat, el Llagostera no passava angoixes fins que un autogol de Masó als 78 minuts ha obert les portes a la remuntada del Numància. En els últims 11 minuts els locals s'han abocat a la porteria de Moragón i en el 85 Gaffor ha rematat un corner dins de l`àrea petita per fer el 2-1. Els sorians han seguit apretant i Brian Rodríguez ha fet el 3-1 en el minut 90, aprofitant que Moragón no ha blocat bé un xut de falta de Julio Álvarez. En el descompte, Alcalá ha fet el 3-2 definitiu amb un impressionant xut de falta des de fora l'àrea. Amb la derrota el Llagostera seguirà una semana més cuer de la Lliga Adelante.

Fitxa tècnica:

3. Numància: Munir; Isidor, Gaffoor, Juanma (Del Pino, min. 75), Ripa (Luis Valcarce, min. 46); Antonio Tomás, Íñigo Pérez; Natalio, Julio Álvarez, Vicente; Aranda (Braian Rodríguez, min. 62).

2. Llagostera: Moragón, Masó, Jordi, Alcalá, Pi; Diego Rivas, Tito; Gila (Tarradellas, min. 71), Pitu (Jordi López, min. 58), Rius; Querol (Sergio León, min. 81).

Gols: 0-1, m.70: Alcalá. 1-1, m.77: Vicente. 2-1. m.85: Gaffoor. 3-1, m.90: Braian Rodríguez. 3-2, m. 91: Alcalá.

Àrbitre: Arcediano Monescillo (comitè castellanomanxec). Ha expulsat per doble amonestació, en el minut 55, el visitant Diego Rivas. Ha ensenyat targeta groga als locals Juanma, Antonio Tomás i Vicente.

Incidències: Partit de la setzena jornada disputat davant 2.086 espectadors, menys d'un quart de l'aforament, a l'estadi municipal de Los Pajaritos, segons les dades facilitades pel club. Tarda gèlida.