Malgrat que el que en principi havia de ser el jugador franquícia, Alberto Perea, encara estarà fora de combat durant algunes setmanes més, el Llagostera espera poder recuperar efectius per al partit de diumenge contra el Ponferrdina. Són els casos de Robert simon, Óscar Rico i sobretot de Juanjo Expósito. El davanter càntabre, cridat a ser la referència ofensiva del conjunt gironí podria ser la gran novetat a la convocatòria per al partit contra els del Bierzo. L'exjugador, precisament, del Ponferradina ha evolucionat molt bé els darrers dies d'una tendinitis que li amarga l'existència fa setmanes. Tot i això, és ben poc pobable que Juanjo sigui a l'onze titular. Més opcions de participar, si cal, tenen en canvi, tant Robert Simon com Óscar Rico. Els dos extrems han deixat enrere les seves dolències musculars i ja al final de la setmana passada van començar a fer una part de l'entrenament amb el grup. La plantilla ahir va gaudir d'una jornada de descans i avui torna a la feina pensant ja en el vital duel contra el Ponferradina. Qui es perdrà segur el duel serà Diego Rivas, expulsat per doble amonestació al camp del Numància.

Amb les més que probables altes mèdiques de Robert Simon i Óscar Rico, i la progressiva reincorporació de Juanjo, el Llagostera veurà com mica en mica es va buidant una infermeria que des que va començar la temporada ha tingut sempre un o altre pacient. Les lesions no estan respectant gens el Llagostera aquest curs. I és que a banda d'aquests tres jugadors han estat una bona colla els futbolistes blaugrana que han tingut lesions des de l'estiu. El darrer de sortir-ne va ser Enric Pi. El lateral vallesà va reaparèixer dissabte passat a Sòria després de gairebé un mes fora dels terrenys de joc per culpa d'un esquinç abdominal. Tanmateix, qui més problemes de lesions està tinguent és Alberto Perea. El mitjapunta fitxat del Rayo Vallecano va començar amb mal peu la seva aventura al Llagostera ja que es va lesionar muscularment a la primera jornada al camp del Las Palmas. La lesió el va tenir fora de combat més de dos mesos i no va reaparèixer fins a l'estrena de Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Òscar Álvarez a Lugo. Després d'encadenar certa continuïtat contra el Racing de Santander, l'Alcorcón i el Tenerife, Perea va tornar a caure lesionat muscularment al Molinón contra l'Sporting. La ruptura muscular que pateix farà que molt probablement no pugui reaparèixer fins després de l'aturada per les vacances de Nadal.

Homes com Pitu Comadevall, Jordi Masó, Aimar Moratalla o José Antonio Ríos també s'han perdut diversos partits per problemes físics.

D'altra banda, el rival de diumenge, el Ponferradina arribarà en plena dinàmica positiva a Palamós després d'imposar-se a l'Alabès (2-1) i de consolidar-se a les posicions de play-off d'ascens. El conjunt entrenat per l'extrenador del Castella, José Manuel Díaz és una de les revelacions de la temporada i ocupa actualment la sisena posició. A banda de Juanjo Expósito -que només s'hi va estar la primera volta de la temporada passada-, l'altre jugador del Llagostera amb passat al Ponferradina és Pere Tarradellas. El de Tona va jugar-hi la campanya 2004-05 a Segona B.