És un dels jugadors més en forma del Palamós i una peça clau en la recuperació dels palamosins des de l'arribada de Joan Mármol. Matamala s'ha integrat perfectament dins el Palamós. El de Vilobí, entrena un dels equips de futbol base de la FE Palamós i per les seves temporades a Segona A és una de les veus autoritzades del vestidor. Diumenge com va succeir a Figueres, l'exGirona va començar jugant de central però finalment Mármol va retocar el dibuix i va tornar al mig del camp. L'excel·lent dinàmica que ha agafat l'equip des de l'arribada de Joan Mármol a la banqueta convida a l'optimisme i a veure el futur una mica més clar. "El pensament actual de l'equip és que quan estem empatant sabem que guanyarem. Acabem l'any amb una dinàmica positiva però crec que hem fet mèrits per tenir molts més punts", recorda Matamala, que destaca que amb amb Mármol, l'equip "té uns inicis de partit molt bons". Tot i la gran ratxa dels darrers partits, el Palamós no és lluny de les posicions de descens. El perill no ha passat però per Matamala, se n'anirà. "Els noms no guanyen els partits. S'han de fer mèrits i sacrificis. Hem fet coses malament i per això som a prop del descens però crec que no patirem i anirem a més".

Contra el Castelldefels, Matamala va lluitar al mig del camp contra el més veterà de Tercera, Jorge Sánchez del Castelldefels, que té 42 anys i va jugar els 94 minuts davant els palamosins. Matamala té 38 anys i corda per estona. "Si en Jorge o jo mateix arribem a aquestes edats jugant a futbol és perquè ens agrada molt. Jo entrenant m'ho passo igual de bé o millor que jugant i el secret és aquest. Si encara estic jugant és perquè m'han respectat les lesions i això t'ajuda a seguir. No em vull marcar un termini perquè vaig any a any i continuo segons les meves sensacions".

Borrell queda lliure

D'altra banda, i després de gairebé dos mesos entrenant-se amb l'equip, el Palamós va comunicar a Ramon Borrell que és lliure de signar per qui vulgui ja que encara no ha pogut solucionar els deutes pendents amb la plantilla del curs passat. Fins que no hi hagi acord amb els exjugadors, el club no podrà donar d'alta ningú.