La bona dinàmica dels últims quinze dies en què el Llagostera ha aconseguit encadenar dues victòries seguides i acostar-se a només un punt de la salvació no evitarà que el club es mogui i força durant aquest mercat d'hivern. L'entrenador Lluís Carrillo ja ha manifestat que la direcció esportiva (que formen Oriol Alsina i Gerard Escoda) està fent recerca al mercat per trobar un lateral esquerre, un extrem i un davanter centre. A banda de les arribades, aquestes properes setmanes també hi pot haver novetats pel que fa al capítol de sortides. En aquest sentit, un dels jugadors amb més números per deixar l'equip durant el mes de gener és Óscar Rico. L'extrem il·licità, de 29 anys, ja sap que té la porta oberta si li sorgeix alguna oferta interessant per marxar. En cas contrari, el Llagostera no forçarà la seva sortida i continuarà com un més de la plantilla.

Fitxat del descendit Jaén al mes de juliol juntament amb el porter René Roman, Óscar Rico no ha tingut sort amb les lesions fins ara. De fet, i des que al mes d'octubre patís una ruptura fibril·lar a l'adductor després del derbi contra el Sabadell, no ha tornat a jugar. El que havien de ser quinze dies baixa, es va anar allargant a causa d'una recaiguda i les darreres setmanes unes noves molèsties també l'han deixat fora de combat. Rico ha participat en 7 partits de Lliga i el de Copa contra el Betis (486 minuts) i serà recordat com l'autor de l'assistència del primer gol dels gironins a Segona A, de Sergio León contra el Leganés.

D'altra banda i amb la mirada ja centrada totalment en el derbi d'avui en vuit, el Llagostera reprèn aquesta tarda (17.00) els entrenaments després d'unes vacances de només cinc dies. El dia d'Any Nou tampoc tindran descans, ja que el cos tècnic els ha preparat un entrenament al matí.