A Butarque s'hi va anar amb un objectiu més que evident: aconseguir els tres punts en joc. No es va complir. El Llagostera no va oferir dissabte la versió lluitadora que havia aconseguit en les últimes jornades i els jugadors van passar la nit de dissabte a diumenge en un autocar en què no hi havia ?motius per a l'alegria. S'havia perdut una bona oportunitat per fer un salt endavant a la taula classificatòria, arrancant tres punts a la casa d'un rival que, en teoria, s'hauria de considerar com a directe. La derrota també deixava enrere els bons resultats que s'havien aconseguit contra Valladolid (2-0) i Las Palmas (0-0). Els dos partits sense perdre són un mur impossible de saltar. En 23 jornades, la plantilla gironina no ha sigut capaç d'allargar una ratxa d'imbatibilitat que duri més de dos partits.

En una lliga tan igualada com la Segona Divisió A, la regularitat és un element indispensable per evitar patiments a final de curs. Deixant de banda l'heroïcitat de l'Sporting de Gijón (sense perdre en les primeres 20 jornades), el Mirandés és l'exemple més clar a seguir. Va encadenar nou jornades consecutives sense perdre (entre la 12 i la 20). Això li va permetre passar de la zona de descens a fregar les places de promoció d'ascens. La gesta aconseguida pel conjunt de Terrazas és molt complicada, però la dinàmica de l'equip agafaria una altra dimensió si s'aconseguís completar almenys un mes sense perdre. Ara comença un febrer en què rivals directes com Recreativo i Barça B passaran per Palamós. També es viatjarà a Pamplona i Saragossa. En cas de puntuar en tots aquests duels, l'equip podria permetre's el luxe de mirar endavant amb optimisme.

En aquests primers sis mesos de temporada, el Llagostera ha encadenat dos partits sense perdre en quatre ocasions. En cap d'elles, però, ha pogut empatar o ?guanyar en el tercer matx. L'empat contra Osasuna i el triomf al Miniestadi va quedar diluït amb la derrota contra el Saragossa. Els dos xuts de falta de Pitu davant el Tenerife i el bon empat al Molinón van topar amb un diluvi contra el Betis. El 2015 va començar amb una derrota en el derbi gironí, deixant enrere l'excel·lent final de 2014 davant Ponferradina i Albacete. I els quatre punts de sis possibles contra els dos galls de la categoria no van tenir continuïtat a Leganés.