Pedro Alcalá tampoc va exercitar-se amb la resta dels seus companys a l'entrenament d'ahir a Palafrugell. El central murcià continua sense fer net de les molèsties a l'esquena i només va poder fer una mica de carrera contínua i poca cosa més. A la tarda, Alcalá va ser a Girona per continuar amb el tractament de fisioteràpia. I és que tots els esforços són pocs per mirar que el 19 llagosterenc pugui estar en condicions de jugar dissabte contra el Recreativo de Huelva (20.00). Lluís Carrillo i Oriol Alsina consideren la seva presència clau en el transcendental partit per les baixes per lesió de Jorge García i Vallho i per sanció de Tito Ortiz. "He millorat moltíssim respecte a dijous passat però encara em falta una mica", reconeix Alcalá que, tot i això, no perd l'esperança. "Les sensacions són bones però encara sento una petita molèstia que fa que no estigui al cent per cent", diu.

L'allau de baixes a la posició de central fa que la recuperació d'Alcalá corri pressa. El jugador entén la situació i està disposat a forçar sempre que estigui en condicions. "Si és necessari i estic bé i tant que sí. Però si no estic al cent per cent, seria perjudicial per a l'equip que jugués", considera. Amb Ruymán Hernández -precisament exjugador del Recreativo- com a únic central disponible per dissabte, Carrillo i Alsina hauran de fer algun invent si finalment Alcalá no es recupera a temps. "Alguna cosa s'haurà de fer. Ara bé, estic segur que jugui qui jugui ho farà bé i es trencarà la cara per l'equip", assegura l'exjugador del Real Unión d'Irun.

Pel que fa al partit, Alcalá destaca la importància de sumar els tres punts davant "un rival directe que és a baix com nosaltres". Per al defensa, el Llagostera ha de seguir la línia dels darrers partits a Palamós i "donar el 200%". Malgrat la delicada situació del Recreativo, que acumula deu jornades sense conèixer la victòria, Alcalá no se'nrefia gens. "Mai se sap. Qualsevol equip pot guanyar qualsevol a aquesta categoria", avisa. El murcià creu que malgrat que els jugadors faci temps que no cobren, "tenen el seu orgull" i recorda que a nivell de plantilla "si s'analitza jugador per jugador, tenen un molt bon equip".