Ningú ha dit que guanyar a fora sigui fàcil. No ho és gens, a la Segona Divisió A. Menys per a un nouvingut a la categoria i un dels pressupostos més baixos de la lliga, com ho és el Llagostera. Ara bé, si l'equip es vol acabar salvant, ja li cal remar fort. I no només a casa, sinó també a domicili, on l'equip blaugrana ha de començar a millorar els seus registres. Probablement, amb un bon bagatge a l'estadi Palamós-Costa Brava no n'hi haurà prou i per això mateix els gironins han de fer una passa endavant cada cop que els toqui jugar-se les garrofes lluny del seu camp. Fins ara, despés de 24 jornades i més enllà de l'equador de la lliga, el Llagostera tan sols ha sumat 9 punts com a visitant i és el setè pitjor equip pel que fa aquest registre.

Els de Lluís Carrillo, Oriol Alsina i Óscar Álvarez comptabilitzen un total d'onze desplaçaments, dels quals només han aconseguit dues victòries: van ser al camp del Barcelona B (0-1) i a Albacete (0-2). D'aquest últim triomf, el darrer, ja en fa dos mesos (va ser al desembre). A part, ha aconseguit esgarrapar 3 empats (Alabès, Lugo i Gijón), a banda també d'haver encaixat fins a 6 derrotes (Las Palmas, Recreativo, Alcorcón, Numància, Mirandés i Leganés).

Com a únic consol, el Llagostera pot dir que ha aconseguit més punts a fora que no pas equips com el Leganés (8 punts), Mallorca (8), Recreativo (8), Lugo (7),Sabadell (5) i Tenerife (4). Per intentar millorar els seus registres, els blaugrana visiten avui Pamplona, mentre que els propers desplaçaments són al camp del Saragossa (1 de març), a Sabadel (15 de març) i a Palma de Mallorca (22 de març).