El Llagostera està decidit a allunyar-se de les posicions de descens.La tercera victòria consecutiva, aconseguida aquest diumenge contra el

Barça B, permet a l'equip de Lluís Carrillo i Oriol Alsina establir-se a la zona mitja de la taula. En un partit marcat per la tramuntana, el Llagostera ha aprofitat que el filial blaugrana no es trobava gens còmode amb el vent en contra per encarar el duel. Els locals han començat el matx ben endollats i, als deu minuts de joc, un servei de banda dirigit cap a dins l'àrea ha acabat al fons de la xarxa. El gol s'ha donat com a vàlid perquè el porter Suárez hauria tocat l'esfèrica en una acció desafortunada de la defensa visitant.

Amb el marcada a favor, el Llagostera ha sabut mantenir l'avantatge amb una bona defensa i, a la segona meitat, també ha buscat el segon gol al contraatac. Els tres punts sumats aquest diumenge contra un rival directe permeten, a l'espera de la resta de resultats de la jornada, pujar fins a l'onzena posició i, amb 32 punts, quedar-se amb un marge de set punts per sobre del descens.

La informació del duel entre Llagostera i Barça B serà ampliada en l'edició de paper d'aquest dilluns.

- Fitxa tècnica:

1 - Llagostera: René; Masó, Alcalá, Ruyman, Samu, Querol (Eloy Gila, min.78), Pitu (Tito, min.69), Jordi López (Barnils, min.83), Rius, Imaz; i Arturo.

0 - Barça B: Suárez; Diagne, Juste, Bagnack, Grimaldo, Samper (Bicho, min.75), Gumbau, Patric (Cambra, min.64), Sandro, Munir; i Dongou (Maxi Rolón, min.75).

Gols: 1-0: Suárez (p.p), min.10.

Àrbitre: López Amaya. (Comitè andalús). Ha amonestat als locals Oriol Alsina (entrenador), Imaz, Querol, Arturo i Tito i a més ha expulsat Rius per doble amonestació, i als visitants Grimaldo, Dongou, Bagnack, Samper, i ha expulsat Munir per doble amonestació.

Incidències: Partit de la vint-sisena jornada de la Lliga Adelante, disputat al municipal Palamós-Costa Brava davant de 2.895 espectadors.