El Llagostera no ha perdut cap dels últims quatre partits jugats a l'estadi Palamós-Costa Brava. Aquesta dada demostra que l'equip blaugrana ha obtingut una maduresa inexistent quan el mateix Llagostera deixava escapar punts contra Sabadell, Mallorca o Racing de Santander. Ara, els punts es queden a Palamós. Les últimes victòries contra Valladolid, Recreativo i Barça B, així com l'empat contra el Las Palmas, han donat moral a un equip que comença a acumular bons registres. No s'encaixen gols i, per primera vegada aquest curs, ahir va assolir-se la tercera victòria consecutiva. "Ja era hora", va comentar Lluís Carillo. "L'equip havia lluitat per això i es mereixia molt més. Aquesta victòria ha sigut totalment justa i estem molt contents de com ha anat el partit", dir el primer entrenador del Llagostera. En aquest sentit, va afegir que "l'equip ha demostrat maduresa i que s'està adaptant a la categoria". "Sap marcar el tempo dels partits, sap quan ha d'arriscar i quan ha d'amagar-se. Hem estat molt concentrats els 90 minuts i no hem donat opcions al Barça B".

Aquesta adaptació a la categoria va quedar demostrada ahir a la segona meitat quan, a diferència d'altres jornades, el Llagostera no va fer-se enrere i no va limitar-se a defensar. Va pressionar, va buscar el contraatac i va impedir que el Barça B l'acorralés a la seva pròpia àrea. "Això també ho permet fer la confiança d'haver guanyat partits. Els jugadors se senten més forts mentalment i, jugui qui jugui, volen anar a més. El fet de tirar-nos endarrere ens ajuda molt a no partir i fins a l'última falta (executada per Grimaldo), gairebé no han tingut opcions. Estem molt contents per la nostra actitud".

"Tres o quatre a zero"

El tècnic rival, Jordi Vinyals, va exposar la tramuntana i el mal estat de la gespa com alguns dels arguments que justificarien la desfeta del Barça B. Preguntat per aquest aspecte, Lluís Carrillo va matisar que "la tramuntana afecta tots dos equips". A més, Carrillo va atrevir-se a dir que "a la primera part, el resultat ha estat molt curt, ja que podríem haver anat guanyant tres o quatre a zero". "A la segona meitat ens han pressionat una mica però ens n'hem sortit bé. Creiem que la victòria és curta".

Per quart partit consecutiu, Lluís Carrillo no podrà disposar la jornada següent d'un dels seus homes per culpa d'una sanció, ja que Ríos Reina va veure la segona amonestació en el partit per una discussió amb Munir. "És negatiu perquè perdem un futbolista i Ríos Reina és una peça important".