El Llagostera viu el seu millor moment de la temporada. Acumula tres victòries consecutives contra Recreativo, Osasuna i Barça B i ara no vol aturar-se aquí. S'han deixat enrere les posicions de descens per establir-se a la zona mitjana de la taula, però en una competició tan igualada com Segona A, el conjunt blaugrana no es pot permetre el luxe de relaxar-se. Aquesta tarda, a Saragossa, la plantilla de Lluís Carrillo i Oriol Alsina haurà de tornar a fer un esforç defensiu considerable i haurà d'estar encertat de cara a porteria si vol aconseguir el quart triomf seguit i continuar escalant posicions, assaltant de nou un estadi històric de Primera Divisió. El Saragossa, acomodat en la sisena posició, està obligat a superar el conjunt gironí si no vol acabar la jornada fora de les places que donen dret a disputar la promoció d'ascens.

Si el Llagostera arriba a la cita amb la moral més alta que mai, els aragonesos s'han de refer d'una autèntica golejada contra l'Alabès (4-0). Tot un toc d'atenció per a un Ranko Popovic que avui té fins a set baixes. El tècnic serbi donarà la primera titularitat al porter Alcolea, al migcampista Natxo Insa i al davanter Tato, que va jugar el darrer tram del curs passat al Girona. Aquest moviment de peces en l'alineació del Saragossa pot debilitar l'engranatge del conjunt, que avui jugarà com a local davant un Llagostera que, respecte a la setmana passada, ha perdut Tito i Ríos Reina.

En l'entrenament realitzat ahir al matí, el cos tècnic blaugrana va descartar l'opció de convocar Tito. El migcampista va lesionar-se en l'entrenament de dilluns i al llarg de tota la setmana ha anat arrossegant molèsties als abductors que no s'han acabat de recuperar. Tito, que havia sigut una peça clau al doble pivot i també com a central en les darreres jornades, ja no va ser titular la setmana passada i avui haurà de veure el partit dels seus companys des de la televisió, igual que el sancionat Ríos Reina, els lesionats Vallho i Jorge García i els descartats Diego Rivas, Pere Tarradellas i Nico Ratti. L'absència del porter andorrà a la llista és una novetat, ja que havia sigut el porter suplent en cinc de les últimes sis jornades.

A part de Moragón, també ha tornat a la convocatòria el davanter Juanjo, ja que el càntabre va haver de descansar la setmana passada per acumulació de targetes. El mateix Juanjo, Sergio León i Arturo són els aspirants a ser la referència en atac, però sembla que l'exfutbolista de l'Alcorcón i del Còrdova té el crèdit obtingut en els dos darrers duels contra Osasuna i Barça B.

La vacant que deixa Ríos Reina presenta diverses alternatives. Eloy Gila és un dels que pot ubicar la banda esquerra, per davant de Samu. El dretà Perea també aspira a recuperar la titularitat, mentre que Imaz podria deixar la mitja punta per deixar lloc a un davanter més i ubicar-se a la banda. Després d'un grapat de jornades amb canvis constants, tot indica que es repetirà la línia defensiva formada per Masó, Alcalá, Ruymán i De los Reyes, així com el doble pivot establert per Jordi López i Pitu.