El cop va ser dur. Els tres punts eren propietat del Llagostera, l'àrbitre assistent ja havia aixecat els braços per indicar els tres minuts de temps afegit, Arturo s'havia estirat per fer una rematada forçada i enviar la pilota al lateral de la xarxa, desaprofitant un contraatac que hauria sentenciat el partit. En l'última pilota penjada a l'àrea, amb el Sabadell bolcat a l'atac, el central Kiko Olivas va saltar per davant de Ruymán i Aníbal per marcar l'empat a un. Dos punts que eren del Llagostera ho deixaven de ser i, mig minut després, l'àrbitre indicava el final del partit. L'empat tenia un gust amarg però a l'hora de valorar el resultat final, el missatge va ser positiu. Oriol Alsina, Sergio León, Jordi López, Pedro Alcalá, Juanjo Expósito i compa?nyia estaven molestos per haver deixat escapar una victòria en l'última jugada, però donaven valor al punt aconseguit a domicili, que permet allargar la bona ratxa de resultats fins als sis partits sense perdre.

"Hem d'estar molt contents perquè hem fet un punt molt complicat en un camp molt difícil. El futbol no s'acaba fins al minut 93", explicava Oriol Alsina. "Te'n vas amb cara de babau, però s'ha de mirar el costat positiu de les coses i seguim sense perdre. El més important és sumar, encara que sigui d'un en un", afegia Sergio León. "Hem d'estar contents pel punt que hem sumat. Sempre anem partit a partit i, amb el cap fred, valores el que tens. Ens quedem amb les coses positives", assenyalava el capità Jordi López.

Un dels jugadors que, sortint de la Nova Creu Alta, més resignació mostrava en el seu rostre era Pedro Alcalá. El central murcià, indiscutible com a pilar defensiu del Llagostera, s'havia fet un fart de rebutjar pilotes, però en l'acció del gol local no va poder fer-hi res. "Fa ràbia perquè el seu gol és en l'últim minut, però ja ha passat i ara toca pensar en el següent partit". L'autor del gol blaugrana, Juanjo Expósito, també va mostrar-se dolgut perquè la seva diana, després d'una bona rematada de cap, va estar a punt de donar tres punts al seu equip. "Quedaven trenta segons i ja ens veiem amb el tresor que estàvem a punt d'endur-nos, però el rival també juga". "Quan et fiques dins el vestidor, el resultat et sembla molt dolent, però hem de mirar les coses de forma positiva: seguim lluny del descens, portem sis partits sense perdre i aquesta és la línia que hem de seguir per aconseguir la permanència", va puntualitzar el càntabre.

A la Nova Creu Alta, el Llagostera va encaixar el seu segon gol en temps afegit en aquestes primeres 29 jornades de Segona A. El cop de cap de Kiko Olivas va treure dos punts a un Llagostera que ja s'enfilava fins a la vuitena posició de la taula però, segons les veus de la plantilla, l'empat aconseguit dissabte és un mal menor. Pitjor eren les sensacions després de la desfeta a Sòria (3-2), on l'equip, amb un jugador menys, va veure com el Numànica remuntava i es quedava amb els tres punts. Aquell dia, Brian Rodríguez va fer el 3-1 en el minut 92, que va provocar que el posterior 3-2 de Pedró Alcalá no servís per res.