Diferents cares les dels tècnics després dels 90 minuts de partit, que va acabar amb victòria del Mirandés al Nou Estadi Palamós-Costa Brava, en l'últim partit del Llagostera en aquest escenari en aquesta temporada històrica. El solitari gol de Pedro va privar a una afició fidel de veure l'última victòria de la campanya, tot i que el final no va ser el desitjat pel tècnic local, Lluis Carrillo.

L'entrenador dels gironins va comentar al finalitzar el partit que la clau per entendre aquesta derrota "ha estat que el partit ha tingut dues parts molt diferenciades. Si bé a la primera hem estat bé i hem tingut ocasions a la segona la cosa ha canviat". Carrillo va exculpar Moragón, qui anteriorment en el partit havia fet alguna aturada de molt mèrit, de la derrota, ja que "el gol era imparable, hem badat i ens han pogut marcar". Considera que aquesta diferència entre les dues parts es deu a què "a la segona part hem baixat una mica el ritme i, a aquesta categoria, ho pagues molt. Ens ha superat l'ambició del Mirandés" i reconeixia que "quan els objectius no han estat realment vitals ens hem deixat anar i no hem posat la intensitat que ens ha caracteritzat durant tota la temporada".

El tècnic es va lamentar de la derrota, ja que "teníem la possibilitat de quedar setens i estar el més amunt possible al final de temporada". Valorant, però, la temporada realitzada pel Llagostera, Carrillo va considerar que "l'equip el vam agafar amb molts problemes, en una situació crítica i hem pogut revertir-la i, malgrat les dues últimes derrotes a casa, hem d'estar contents dela primera temporada del Llagostera a Segona".

De la seva banda, el tècnic visitant, Carlos Terrazas, va considerar, a la sala de premsa que "el resultat és just perquè hem tingut més ocasions, en la primera part el domini ha estat igualta, però, la segona meitat ha sigut nostra". A més, trobava que "nosaltres hem sigut capaços de mantenir un ritme alt durant tot el partit, ritme que al Llagostera li ha costat mantenir". Amb tot, el tècnic visitant reconeixia que "potser hi hauria hagut d'haver més gols, perquè sobretot a la primera meitat hi ha hagut moltes ocasions, tot i això, per la segona part que ha fet el meu equip, crec que el resultat és just".