La millor entrada, durant el derbi amb el Girona (3.576 espectadors). I la pitjor, el diumenge passat, contra el Mirandés (1.231). Tenir segellada la permanència, no patir per baixar ni somiar per fer el play-off, sense possibilitats d'atrapar la sisena plaça... Tots aquests ingredients van fer que l'interès dels socis i aficionats del Llagostera en l'últim partit a casa decreixés de manera evident fins al punt de decidir optar per altres alternatives que la d'acomiadar-se dels seus jugadors i quedar per veure's la temporada vinent. La intranscendent visita del Mirandés per tancar la Lliga dels blaugrana com a local no despertava cap interès a efectes de classificació ni per a uns ni per als altres i això es va notar. Com a resultat d'això, l'aspecte que presentava l'estadi Palamós-Costa Brava el dia del comiat a casa d'un equip que ha tancat una temporada històrica a la Segona A no era el somiat pel club llagosterenc com ja s'entreveia.

Potser per l'absència d'un objectiu en joc, va fer que en el darrer partit dels llagosterencs davant la seva afició, les grades presentessin la pitjor entrada del curs amb tant sols 1.231 espectadors. Més ciment i seients buits que persones per acomiadar al Llagostera en l'últim partit a casa. Fins el passat diumenge el rival que liderava el dubtós honor de congregar a menys aficionats al recinte palamosí era el Las Palmas. Aquell 25 de gener un total de 1.471 aficionats van desafiar el fred i la forta tramuntana per veure un partit d'allò més insípid i sense ocasions de gol (0-0).

La barrera dels 3.000

En canvi, s'han viscut bones entrades en tres ocasions. La capacitat del recinte palamosí és de 6.000 localitats i en els 21 partits que han jugat els llagosterencs com a local, en només tres cops s'ha superat la mitja entrada. Precisament els tres primers classificats, Betis, Girona i Sporting de Gijón, són els conjunts que han aplegat més aficionats a les grades de l'estadi palamosí.

Si hi havia dos enfrontaments esperats i marcats en vermell en el calendari aquests eren la visita del Betis del 29 de novembre del 2014 i el derbi celebrat el 4 de gener d'aquest any davant el Girona. El primer podria haver fregat tranquil·lament el ple si el temps no hagués fet la guitza com ho va fer. Aquell dia el fort aiguat que va caure va provocar que molts aficionats es fessin enrere per culpa de la pluja.

El primer partit de l'any que va enfrontar el Llagostera davant el Girona quedarà fixat com el dia que més aficionats ha reunit l'estadi en l'exitosa estrena del Llagostera a la Lliga de la Segona A amb 3.576 espectadors.