El tècnic del Llagostera, Lluís Carrillo, vol que el seu equip, en l'últim partit de Lliga demà a Valladolid, recuperi la força, la intensitat i la grapa que han sigut les armes clau per assolir la salvació. Uns valors que va trobar a faltar en la segona part de l'últim duel contra el Mirandés. Ahir després de l'entrenament realitzat a Palafrugell, el tècnic va explicar que "hi ha tres punts en joc i els intentarem sumar per quedar com més amunt possible però són setmanes complicades perquè els objectius grans ja s'han assolit". Segons Carrillo, "el Valladolid farà modificacions a l'onze titular pensant en el play-off d'ascens contra el Las Palmas, però igualment té una plantilla molt bona i aquells que surtin serien titulars a qualsevol equip de Segona Divisió".

El tècnic té la recepta clara per poder sumar a Zorrilla: "necessitarem la intensitat que ens va faltar en la segona part davant el Mirandés perquè sinó el Valladolid ens pot passar per sobre". El Llagostera té diverses baixes segures com Ríos Reina, Perea, Ratti i Ruymán.

"El Valladolid buscava l'ascens directe i el play-off és un mal menor per a ells, dimecres tornen a jugar a casa el primer partit de la promoció davant el Las Palmas i voldran fer un bon partit per animar el públic a tornar a l'estadi tres dies més tard", va seguir reflexionant l'entrenador.

Una de les preguntes formulades ahir pels periodistes presents a l'estadi Josep Pla i Arbonés va ser: si Oriol Alsina supera les proves i els exàmens per obtenir el títol d'entrenador aquesta és l'última roda de premsa prèvia a un partit de Lluís Carrillo com a entrenador del Llagostera? Va tirar pilotes fora: "Això ho ha de decidir la direcció esportiva, encara no hem parlat de res". També va dir desconèixer què passarà amb Sergio Léon, cedit per l'Elx, ara que s'ha sabut el descens del club alacantí per deutes.