Quatre exjugadors del Girona formen part de l'actual plantilla del Llagostera i tots quatre, sense excepció, estan convençuts que demà a Montilivi s'hi celebrarà un històric ascens a Primera Divisió. Són Pitu Comadevall, Marc Vallho, Aimar Moratalla i Jordi Masó. Tots quatre, a la mateixa hora que arrenqui el Girona-Lugo (18.00), estaran a 800 quilòmetres de l'estadi, perquè afrontaran a Valladolid l'últim partit de la temporada. Ahir, després de l'últim entrenament, celebrat a Palafrugell, tots quatre van valorar les opcions d'ascens del seu exequip i creuen fermament que l'èxit no se li pot escapar a l'equip de Machín.

Pitu Comadevall considera que "el Girona ho té molt ben encaminat, ho tenen tot de cara i no crec que ho deixin escapar". En aquest sentit va dir que "seria una sorpresa majúscula que no pugessin perquè el Lugo pràcticament està de vacances i no s'hi juga res i al Girona el veig molt fort i mentalitzat. A més jugaran amb un Montilivi ple a rebentar i tots els factors s'han reunit per poder celebrar l'ascens".

Per la seva banda, Jordi Masó deia que "ho tenen tot de cara, juguen contra el Lugo que no s'hi juga res i la motivació amb que jugarà el Girona segur que els porta a la victòria". El lateral va recordar que "durant tota la Lliga no han abaixat el llistó i esperem que diumenge tampoc sigui el dia". Masó va confessar que "me n'alegraria molt de l'ascens perquè al Girona hi tinc molts amics, sobretot per Jordi Balcells, Rovirola, Granell, Eloi, Pere Pons, Carles Mas... en fi, per tots". "Em fa il·lusió perquè és un club de la província i un premi merescuts a l'esforç de tants anys", va concloure.

També considera que demà és del gran dia del Girona Marc Vallhonesta "Vallho": "Me n'alegraré molt per molts excompanys del Girona. Ho tenen a l'abast perquè depenen d'ells mateixos. Nosaltres tenim partit a Valladolid però si no juguéssim és clar que m'agradaria ser a Montilivi perquè pot ser una jornada històrica".

Aimar Moratalla, per la seva banda, deia que "seria una decepció molt gran després del gran curs que han fet que no pugessin i crec que fer el play-off seria un pal molt dur per a ells. Probablement seria a Montilivi si no tingués partit a Valladolid perquè tinc bons amics dins el vestidor. Sobretot me n'alegraria per l'Àlex Granell perquè la temporada passada ho va passar malament i aquesta ho ha fet sensacional, s'ho mereix".