El Reial Valladolid ha acomiadat aquest diumenge la competició regular de Lliga amb una derrota davant el Llagostera per 2-4 en un partit de poc ritme de joc i intranscendent per als dos conjunts.

El partit servia al Valladolid per preparar-se de cara a la primera eliminatòria de la promoció a Primera Divisió i, per això, l'entrenador del conjunt val·lisoletà ha donat descans als jugadors més habituals i ha alineat els menys habituals del primer equip al costat de futbolistes del filial.

De la seva banda, l'equip gironí, que tampoc no es jugava res en el partit disputat a l'estadi José Zorrilla, buscava una victòria per acabar la competició el més amunt possible.

Ha estat precisament el Llagostera, el que, en els primers compassos del partit, ha pogut obrir el marcador gràcies a un tret a boca de canó de Tito que ha marxat per damunt de la meta defensada per Raúl Fernández, que debutava a la porteria del Valladolid.

Amb un joc travat i sense ningú que dominés la pilota en el començament, era l'equip català el que portava la iniciativa i posava més urpa per aconseguir el primer gol en una tarda d'intensa calor a Valladolid.

De nou, en el minut 10, Barnils ha tingut l'oportunitat d'avançar al marcador al quadre visitant amb un llançament que ha resolt el porter del conjunt val·lisoletà.

De la seva banda, el Valladolid, amb una alineació inèdita en la temporada, no aconseguia filar les jugades, fallava en les passades i li costava molt aproximar-se a l'àrea rival.

El del planter Brian ho ha intentat des del lateral esquerre amb un llançament ben resolt per Moragón, però ha estat Jonathan Pereira, qui, després d'un instant de confusió a l'àrea de l'equip català, ha empès una pilota sola que ha entrat en la meta del Llagostera.

El gol ha ajudat a despertar als locals, que han pogut marcar el segon amb un fort tret d'Oscar Díaz des de fora de l'àrea que va posar en compromisos al porter visitant.

No obstant això, al final de la primera part, va tornar l'ofensiva visitant i Imaz ha aprofitat una passada en profunditat, s'ha esmunyit entre la defensa local i ha aconseguit batre a Raúl Fernández, posant l'1-1 al marcador.

Instants després, un error de la defensa del Valladolid ha facilitat que Sergio León augmentés l'avantatge per al conjunt gironí amb un fort llançament que no ha pogut detenir el porter local.

Després de la represa, el guió ha estat el mateix que abans del descans i després de deu minuts, la pilota ha arribat a Eloy Gila, que ha marxat dels defenses locals, i des de fora de l'àrea, "ha enfonsat" la pilota a la xarxa.

Dos minuts més tard, ha reaccionat el conjunt local després d'una falta treta per Oscar Díaz que ha rematat de cap el davanter del quadre blanc-i-violeta Tulio de Melo, col·locant el 2-3 en l'electrònic.

Igual que ha succeït al final del primer període, el Llagostera va tenir més ambició i ha sentenciat el partit amb un gol d'Arturo a passada de Querol.

- Fitxa tècnica:

2 - Valladolid: Raúl Fernández; Carmona, Chus Herrerro, Iván Casado, Brian; Sastre (Álvaro Rubio, min. 67), Alfaro, Oscar Díaz, Jeffren (Jorge Hernández, min. 70), Pereira (Timor, min. 57) i Tulio de Melo.

4 - Llagostera: Moragón (Adri, min. 85); Masó, Jorge, Aimar, Enric Pi; Tito, Barnils (Jordi López, min. 51), Imaz, Eloy Gila, Sergio León (Querol, min. 61) i Arturo.

Gols: 1-0: Pereira (min. 25). 1-1: Imaz (min. 40). 1-2: Sergio León (min.44). 1-3: Eloy Gila (min. 55). 2-3: Tulio de Melo, (min. 57) i 2-4: Arturo (min. 85).

Àrbitre: Areces Franco (Comitè asturià). Ha mostrat targeta groga als locals Oscar Díaz (min.44) i Chus Herrero (min.53) i als visitants Aimar (min.32) i Pi (min.56).

Incidències: Partit de la jornada 42 de la Lliga Adelante disputat a l'estadi José Zorrilla davant 5.093 espectadors.