El procés de transformació del Llagostera en Societat Anònima Esportiva (SAE) continua cremant etapes i ahir, després de tancar-se la segona fase, es va anunciar que ja s'han cobert 601.986 euros dels 1,9 milions que fan falta per arribar al capital social mínim requerit pel Consell Superior d'Esports. En concret el club blaugrana ha col·locat el 31% de les accions (2.606) repartides entre 35 socis, dels quals 25 també van adquirir títols en la fase que ara s'ha culminat. Segons va explicar la presidenta, Isabel Tarragó, el club no tindrà problemes per culminar la conversió durant la tercera i definitiva fase de venda, que a partir d'avui segueix reservada en exclusiva per als socis que ja n'han adquirit i que d'aquí a quinze dies s'obrirà a qualsevol persona en general fins al 8 de juliol. L'única limitació serà que ningú podrà tenir més del 10% del capital.

"Les xifres són les esperades, tot va tal com estava previst", va afegir la dirigent del Llagostera. El club blaugrana ha fet els deures en l'aspecte esportiu obtenint la permanència a la Lliga Adelante amb molta solvència; Tarragó també està convençuda que als despatxos no hi haurà cap contratemps i que la continuïtat a la categoria no perilla en cap cas. El Llagostera ha detectat que hi ha diverses persones del municipi interessades a adquirir títols de manera simbòlica quan s'obri el procés a tot el públic en general. Aleshores, però, la gran majoria de les accions ja haurien d'haver quedat col·locades i només quedaria a disposició una part reduïda de títols.

La conversió en SAE és un requisit indispensable per tal que el Llagostera pugui seguir actuant al futbol professional. Aquest estiu el club també haurà de col·locar torns d'accés i seients a tota la grada del Nou Estadi de Palamós.