Veure tots els partits del Llagostera al Nou Estadi Palamós Costa Brava la propera temporada 2015/16, la segona de l'equip a Segona A, costarà entre 60 i 300 euros. El club blaugrana va anunciar ahir els preus dels nous abonaments, que inclouen un lleuger augment a les zones de gol i preferent però que es mantenen per a la tribuna. La presidenta, Isabel Tarragó, va explicar que han tancat el curs amb uns 1.200 abonats, una quantitat que pretenen superar amb la campanya de captació que engegaran aquest estiu i que tindrà com a principal nucli per anar a pescar futurs seguidors la zona de la Costa Brava centre. "Tant de bo arribéssim als 1.500 socis, o fins i tot uns quants més", va subratllar.

La principal novetat és que la propera campanya tots els abonats tindran un seient exclusiu perquè aquest estiu el club i l'Ajuntament de Palamós han de posar cadires a tota la grada (ara només n'hi ha a tribuna) seguint la normativa de la LFP. El club ha establert quatre franges d'edat. De 0 a 16 anys es pot aconseguir el carnet per 60 euros (gol), 110 (preferent) o 200 (tribuna). Els preus per als aficionats d'entre 17 i 22 anys són de 90, 130 i 200 euros, mentre que els de 23 a 64 n'hauran de pagar 110, 160 o 300. Per als majors de 65 anys el carnet es rebaixa fins als 90, 130 i 250 euros, respectivament, en funció de la zona (gol, preferent o tribuna).

Els aficionats també podran comprar cinc carnets de tribuna per 1.200 euros, mentre que la llotja d'empresa s'ha fixat en 2.000. Els socis, i aquells que se'n vulguin fer, ja poden obtenir el formulari de renovació a la plana web del Llagostera. Els actuals abonats tenen fins al 15 de juliol per renovar el carnet i mantenir el mateix lloc que ocupaven aquest any, en cas que ocupessin una localitat de tribuna. Aquesta temporada els blaugrana han estat el club amb menys massa social de la Lliga Adelante, tot i que han multiplicat gairebé per tres el nombre de socis que tenien a Segona B.

L'inici dels entrenaments

En l'aspecte esportiu, el Llagostera ja ha fixat la data del retorn als entrenaments per preparar l'inici de la campanya 2015/16: serà el dilluns 6 de juliol. Mentretant els jugadors segueixen de vacances i l'àrea esportiva treballa als despatxos per acabar de planificar la plantilla. Un dels casos que s'haurà de resoldre en breu és si es renova Aimar. Per als fitxatges, caldrà esperar una mica més. El cos tècnic ja està perfilat: Oriol Alsina i Òscar Álvarez seran els entrenadors, Lluís Carrillo farà les analisis dels rivals i Javi Salamero exercirà de director esportiu. Gerard Escoda, fins ara secretari tècnic, té opcions per suplir César Barrenechea com a delegat.