Roger Barnils gaudeix de les seves vacances després d'una temporada històrica per a ell en la qual ha pogut tastar la Segona Divisió A. El migcampista osonenc, als seus 21 anys, ha tingut poc protagonisme durant l'any (9 partits) però el cos tècnic n'ha parlat sempre meravelles del seu comportament i qualitats. Malgrat no ser un jugador clau aquest curs, el Llagostera el considera important pel futur i per això li ha comunicat que si surt una bona alternativa per anar a un equip de Segona B cedit la propera temporada, es podria estudiar. Aquesta és ara mateix la situació de Barnils. El sevenc i el club estan estudiant totes les propostes que estan arribant d'equips catalans de Segona B però de moment encara no han trobat l'adequada. «Hem parlat amb algun club però encara no hi ha res definit. No acabem de trobar l'equip. Estan arribant ofertes i les dues parts les estem analitzant», explica Barnils.

El migcampista defensiu té encara dos anys més de contracte amb el Llagostera la qual cosa el fa estar molt tranquil. «Marxar i tornar seria una bona possibilitat a causa de la meva joventut», admet Barnils que tot i això, té clar que si al final no surt cap bona opció per anar cedit a Segona B, es quedarà al Llagostera on es troba «molt a gust». La demora en la seva sortida fa que, ara per ara, Barnils tingui el cap en la propera temporada a Segona A. «Creiem de moment que em convé més quedar-me», assegura vistes les propostes que li han arribat de Segona B.

A l'espera de resoldre el seu futur i de saber on jugarà la propera temporada, Barnils mai podrà oblidar el curs 14-15. Si l'any anterior ja va ser màgic per l'ascens a la categoria de plata contra el Nàstic al Municipal, aquest ho serà perquè ha pogut enfrontar-se a equips històrics com Valladolid o Saragossa, entre altres. Barnils no comptava per a Castillejo i tampoc ho ha fet gaire per a Alsina que, això sí, li ha donat més minuts. En total han estat 253 repartits en 9 partits. El tram finalde temporada, quan el Llagostera ja no tenia opcions de classificar-se per al play-off d'ascens a Primera, Barnils va ser titular en els partits contra el Mirandés (0-1) i el Valladolid (2-4). La victòria al Nuevo José Zorrilla de l'última jornada és un dels millors records que té d'aquesta campanya. Barnils també va ser titular en la importantíssima victòria al Sadar contra l'Osasuna (0-1).