El nou equip de govern de Palamós encapçalat per l'alcalde Lluís Puig (ERC) i el Llagostera, representat per la presidenta Isabel Tarragó, van tenir la setmana passada la primera presa de contacte. Les dues parts van sortir de la reunió satisfetes i amb tota la predisposició de seguir la col·laboració encetada l'estiu passat, quan l'ascens dels blaugranes a Segona A els va fer abandonar el seu camp, que no reuneix els requisits mínims del futbol professional, per exiliar-se al Nou Estadi. Puig va explicar ahir que veu "positiva" l'entesa amb el Llagostera "perquè aporta activitat al municipi".

La primera reunió entre el nou Ajuntament i el club va servir, bàsicament, per començar a estudiar el cost de les millores que s'han de fer sí o sí aquest estiu a l'estadi per tal d'adaptar-lo als requisits de la Lliga de Futbol Professional. "S'han de col·locar cadires a tota la grada i torns d'accés. Ara estem estudiant els costos i s'haurà de veure qui assumeix la inversió, però segur que arribarem a un acord", va condiderar Lluís Puig.

L'Ajuntament de Palamós i el Llagostera van firmar l'estiu passat un conveni de col·laboració pel qual el Nou Estadi passava a ser l'escenari dels partits del club blaugrana durant les properes cinc temporades. L'entesa, aquest primer any d'aplicació, ha estat bona entre l'Ajuntament, el Llagostera i el Palamós CF, l'altre usuari de la instal·lació. El que de moment sembla descartat és que aquest estiu es pugui afrontar el canvi de la gespa, que a principis de la temporada va donar més d'un maldecap però que a mida que el curs va avançar, va millorar.