L'exdavanter de Girona, Las Palmas i Sabadell Benja Martínez ja forma part de la plantilla del Llagostera. El jugador de Terrassa es compromet amb l'equip gironí, tal com va avançar Diari de Girona dijous passat, i està cridat a ser un dels homes golsde l'equip llagosterenc després de las sortides de Sergio León i d'Arturo.

Benja, de 27 anys, és el segon davanter que ha incorporat l'equip en l'última setmana i la passada temporada, va acabar jugant al Sabadell. L'atacant va rescindir fa uns dies el seu contracte amb el Las Palmas i té experiència a Segona Divisió A, amb una etapa recordada al Girona. A l'equip blanc i vermell hi va jugar les temporades 2011-2012 i 2012-2013. En aquesta última temporada va anotar 11 gols fins al mes de febrer, quan sent una peça molt important de l'equip, es va lesionar de gravetat al genoll en un partit davant el Còrdova i va dir adéu a la temporada. Precisament a la temporada següent va fitxar pel conjunt andalús, on sense gaire èxit, va acabar aquella temporada al Las Palmas, on tampoc va tenir minuts en la temporada i mitja que hi va ser. La temporada passada va militar cedit al Sabadell, on en 14 partits disputats va anotar un gol. Benja va destacar en el seu pas pel Barça B.

Es tracta d'un davanter físicament molt potent i que té un bon olfacte golejador. Benja i Ortuño seran, que per poc no van coincidir ja l'any passat al conjunt sabadellenc, ho faran a l'atac del Llagostera. Els jugadors es van presentar en societat en l'acte que va oferir l'entitat a Platja d'Aro, on Benja, Ortuño, Escassi i Emilio, els fitxatges, es van enfundar per primera vegada la vestimenta del Llagostera.

En l'acte no només es van poder veure els nous fitxatges, sinó que també el club va descobrir com seran el primer i el segon equipament que l'equip lluirà la temporada que ve. La primera indumentària seguirà portant les franjes blaugranes i horitzontals. La semblança amb l'equipament del Barça és evident a primera vista, amb els pantalons blau fosc i les mitgetes de color blau elèctric. El segon equipament varia una mica més respecte a la de la temporada passada. També tindrà franges horitzontals i seran de color blanc i blau cel. Els pantalons també seran de color blanc, igual que les mitgetes. L'entitat està pendent de trobar un nou patrocinador per posar-lo a la samarreta, ja que els equipaments mostrats ahir a Platja d'Aro eren llisos. La samarreta ha estat dissenyada per l'empresa Humel, marca esportiva del club per a aquesta nova temporada.