Descartat a començaments d'estiu perquè el seu club, el Còrdova, semblava comptar-hi, la setmana passada, el Llagostera va tornar a la càrrega per Fran Cruz. Oriol Alsina i Javi Salamero tenien assumit que Pedro Alcalá estava amb els dos peus fora del club i van convèncier el central cordovès perquè s'afegís al projecte blaugrana. Fran Cruz va donar el "sí" al Llagostera després de desvincular-se dijous del Còrdova. No va ser fins ahir però que el conjunt gironí va anunciar oficialment el seu fitxatge. El defensa, de 24 anys, es compromet per les dues properes temporades amb el Llagostera.

El Llagostera va respondre immediatament a la sortida d'Alcalá cap a Montilivi. Amb Fran Cruz, Alsina i Òscar Álvarez veuen reforçat l'eix central que, sense el murcià, estva una mica coix. Cruz s'afegeix a Chus Herrero, Jorge García, Escassi i el lesionat Ruymán Hernández com a alternatives per a ocupar la posició de defensa. Amb Cruz assegurat, el Llagostera estarà molt pendent de les opcions que li puguin aparèixer durant la jornada d'avui per reforçar la plantilla. El gran objectiu és el carriler esquerre del Deportivo, Saúl García, pel qual també ha preguntat el Girona a més a més del Lugo.

La plantilla del Llagostera podria també patir alguna modificació en el capítol de sortides malgrat que seria força més complicat. Un dels noms que podrien deixar Palamós és el de Juanto Ortuño el qual no ha entrat en cap de les dues convocatòries i depenent del número de fitxatges que pugui fer el club avui abas de mitjanit podria quedar-se sense lloc a la plantilla. Ortuño va ser fitxat aquest estiu mateix procedent de l'UCAM Múrcia.