El recentment escollit segon capità del Llagostera, Juanjo Expósito, viu la seva segona temporada a les files del conjunt blaugrana però la seva ascendència dins el vestidor va en augment, prova d'això, és que el davanter santanderí ha estat escollit el segon capità dels llagosterencs per darrera del porter René. Després de deixar enrere una lesió al turmell que li va fer la guitza durant la pretemporada, l'ex-Tenerife va poder disputar els dos darrers amistosos de pretemporada i a més a més ho va fer marcant dos gols. Ara, però, els gols que vol fer Juanjo són en la competició oficial i si alguns d'aquests els aconsegueix a l'estadi Palamós Costa-Brava molt millor ja que la temporada passada els tres gols que va marcar els va fer lluny de casa.

Juanjo té dos bons motius per celebrar el seu primer gol a casa: paternitat i capitania. El davanter càntabre, que recentment ha estat pare, va actuar de titular a l'Anxo Carro de Lugo (1-0) explica que la imatge de l'equip tot i encaixar la segona derrota en aquest inici de Lliga va ser millor que la del dia de l'estrena davant l'Osasuna (0-2).?«L'Oriol ens va dir després de la derrota a Lugo que volia veure els caps cap amunt perquè l'esforç va ser bo i aquests dies vol que oblidem el passat i ens centrem en l'Alavés perquè ens exigirà molta intensitat», relata el davanter sobre la reacció del tècnic just després de caure a Lugo per culpa d'un gol de Molinero en el descompte. Utilitzar paraules com final o partits a vida o mort pot resultar un xic precipitat quan tot just es porten dues jornades de Lliga, però per a Juanjo el partit d'aquest diumenge davant el conjunt basc sí que és ja determinant pel Llagostera: «Després de dues derrotes afrontem el partit com una final i recordo que la temporada passada quan vam començar a dir que jugàvem una final ens va funcionar, així que és bo afrontar-ho així».

El rival de demà passat a l'estadi Palamós Costa-Brava, l'Alavés, és juntament amb el Numància i l'Osasuna, els tres únics conjunts capaços d'haver sumat els sis punts possibles que s'han posat en joc, per tant, la dificultat pels gironins d'aconseguir el primer triomf està assegurada. «La Segona Divisió A és molt dura i a més sabem que els equips de Pepe Bordalás són molt intensos i la clau és igualar-los o superar-los en aquest sentitt» detalla Juanjo perq a quí «el Llagostera té potencial per estar més amunt d'on som ara (penúltims) i esperem anar cap amunt a partit d'aquest diumenge».El problema de no fer gols ja el va patir el Llagostera el curs passat. Amb zero gols al caseller i convertit en l'únic conjunt que encara no ha vist porteria, les comparacions d'aquest Llagostera amb el de fa una temporada són inevitables, quan en el debut a la categoria el gol tampoc arribava. Juanjo admet que tot plegat «em recorda a allò viscut la temporada passada, aleshores els gols van acabar arribant i l'equip a partir de fer-se forts en defensa i d'aprofitar alguna ocasió de gol vam sumar moltes victòries». Per al davanter del Llagostera «aquesta dinàmica de resultats (victòries mínimes) ens va permetre arribar amb opcions de play-off fins al final». Els cinc gols que va marcar Juanjo la temporada passada amb la samarreta blaugrana van ser lluny de l'estadi Palamós Costa-Brava, el davanter de Santander va marcar sempre a domicili: a el Sadar, a la Romareda, a la Nova Creu Alta, a el Sardinero i al Benito Villamarín, aquesta temporada es vol estrenar per fi davant la seva afició, «si les lesions em respecten estic segur que els meus gols arribaran a fora i a casa, però, el que realment em preocupa és que primer guanyi l'equip i si puc aportar gols doncs molt millor».