l Llagostera ho intenta de totes les maneres possibles però augmentar la massa social continua sent una de les assignatures pendents del club. Ahir, una tarda assolellada de diumenge, a principis de setembre, poc més d'un miler d'espectadors es van citar al Nou Estadi Palamós Costa-Brava. I això que d'atractius el partit en tenia: el Llagostera duia dues derrotes seguides i necessitava guanyar amb l'escalf de la seva gent, l'Alabès arribava com una de les revelacions de l'inici del campionat, podia debutar l'últim fitxatge, Fran Cruz, com així va ser...

A l'hora de la veritat, segons les dades oficials del club, 1.115 persones van assistir al Llagostera-Alabès. I uns quants d'aquests, situats a la grada de Preferent, eren seguidors vitorians. Aquesta és una de les pitjors entrades que ha registrat el Nou Estadi en aquesta etapa de dues temporades a la Lliga Adelante. El curs passat la mitjana va situar-se en poc més de 2.000 persones, amb un sostre al voltant dels 3.600 espectadors coincidint amb les visites del Betis i del Girona.

El desembarcament del Llagostera a Palamós va significar l'estiu passat el retorn al Nou Estadi del futbol professional dues dècades després que el degà tanqués la seva etapa a la categoria de plata. El club, des d'aleshores, busca convertir-se en referència a la zona de la Costa Brava centre i fins i tot en la seva nova denominació com a SAE s'hi ha inclòs aquest mononclatura com a oficial. El problema del Llagostera no és únic i el comparteix amb molts clubs de la Lliga Adelante com l'Alcorcón, el Lugo, l'Osca o fins i tot el Girona, que en l'anterior jornada, en l'estrena a Montilivi després de totes les emocions viscudes el curs passat, amb prou feines va posar 3.500 persones al camp. I no hi ha l'excusa de les televisions, ara que la Lliga Adelante s'emet exclusivament en pagament a través de Movistar+. Algú hi hauria de reflexionar.

Als vestidors Alsina va fer una nova crida a l'afició de cara al partit de Copa contra l'Alabès aquest dimecres. Veurem quin efecte tindrà.