Oriol Alsina es va treure ahir un pes de sobre. El "seu" Llagostera no havia començat bé la temporada i, malgrat que encara hi ha molt camí per recórrer, calia trencar la ratxa de derrotes com més aviat millor. El tècnic va considerar "just" el triomf del seu equip i no va entrar a valorar l'actuació arbitral més enllà de no considerar-la "determinant" com si ho havia fet abans el seu homòleg a l'Alabès José Bordalás. "El penal és clar i al final qui ha de valorar aquestes coses és el col·legiat", va assegurar.

El Llagostera va fer ahir un negoci rodó. Primera victòria, primers gols a favor i primer partit en què René manté el seu compte a zero. Ple d'èxits. Alsina no va voler destacar quina d'aquestes tres coses l'havia satisfet més i va assenyalar que "valoro la victòria, els gols i el deixar la porteria a zero. Però el més important era guanyar". Segons ell "estem molt contents amb aquests tres punts, ens calia començar a sumar i al davant teníem un rival molt complicat. Hem sigut superiors, tal i com reflexa el marcador final".

Una de les claus de la victòria s'ha de buscar en què "el nostre equip ha sigut llest i en cada moment del partit ha fet el que tocava. L'Alabès juga molt al límit. Potser fins i tot algun jugador rival podia haver vist alguna targeta més", destacava, en referència a una groga que va veure Toquero poc abans del descans per una duríssima entrada a Pitu.

"Amb aquests tres punts arribem psicològicament molt refoçats al partit de Copa de dimecres contra l'Albacete. Segur que farem canvis perquè només falten tres dies, i li donem molta importància al torneig. Serà una final. Si perds estàs fora", va prosseguir l'entrenador del Llagostera, que va fer una crida a l'afició: "una nit de Copa és molt atractiva. Nosaltres ja hi tenim experiència en fer-hi coses maques com quan vam enfrontar-nos al València en setzens de final".

Alsina va valorar també el partit de dos debutants: "A Fran Cruz tothom el coneix. Va fer una gran temporada amb el Còrdova que va pujar a Primera i té molta experiènci. Ha arribat en plena forma. Giva i Mosquito, d'altra banda, venen d'un altre país i s'estan adaptant. Avui (per ahir) Giva ha aprofitat l'oportunitat per marcar, però ha de seguir treballant".